Esteetön matkustaminen

Lomakohteiden soveltuvuus toimintarajoitteisille vaihtelee hyvin paljon. Kotimaassa totuttu taso on saatavilla valitettavan harvoin. Tavoitteemme on, että kaikki Apollomatkoilla matkustavat voivat kokea mahdollisimman onnistuneen loman. Päästäksemme tavoitteeseen on tärkeää, että saamme jo ennen matkan varaamista tiedon, millaisia erityistarpeita sinulla tai jollakin muulla matkaseurueessasi on.

Lentokentällä

Ilmoita pyörätuolista jo varausvaiheessa, jotta saat tarvitsemasi avun jo lentokoneeseen ja sieltä pois kuljettaessa. Mikäli tarvitset avustusta lennolla, täytä oheinen kaavake tästä linkistä.

Esteetön kuljetus

Lomakohteessa on harvoin mahdollista ottaa pyörätuolia bussiin. Mikäli varaat kauttamme rantaloman, autamme sinua järjestämään vaihtoehtoisen omakustanteisen kuljetuksen. Oppailla ei valitettavasti ole mahdollisuutta nostaa tai kantaa liikuntarajoitteista tai hänen matkatavaroitaan.

Esteetön hotellimajoitus

Olemme listanneet esteettömään matkustamiseen soveltuvia hotelleja kesälle ja talvelle. Useissa hotelleissa on tarjolla esteettömiä huoneita, joiden saatavuutta voit tiedustella asiakaspalvelumme kautta. Huomiothan että kaupunkilomien osalta emme voi vahvistaa etukäteen esteettömiä huoneita.