Esteetön matkustaminen
- Kreikka

Matkakohteen saavutettavuus vaihtelee suuresti. Matkakohteissa ei välttämättä ole huomioitu esteettömyyttä yhtä hyvin kuin Suomessa. Tavoitteenamme on, että kaikilla Apollomatkojen asiakkailla olisi mahdollisimman onnistunut loma, ja autamme mielellämme parhaan mahdollisen esteettömän hotellin ja lomakohteen valinnassa.

Sairaudet

Jos sinulla on jokin sairaus (esim. sydän- tai keuhkosairaus), joka voi aiheuttaa erityistarpeita lennon aikana, tulee sinun mahdollisesti hankkia lääkäriltäsi ja vakuutusyhtiöltäsi todistus, missä käy ilmi että lääkäri sallii lentomatkustamisen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitämme lentoyhtiöltä vaativatko he mahdollisia todistuksia lentomatkaa varten.

Pyörätuolin käyttäjät - lentoasemalla

Jos käytät pyörätuolia, olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöäsi, jotta saat tarvitsemasi avun jo lentokoneeseen ja sieltä pois kuljettaessa. Joiltakin lentoyhtiöiltä Apollomatkojen on haettava erityislupia pyörätuolia varten.

Jos tarvitset avustusta, täytä tämä lomake.

Esteettömät kuljetukset

Huomioithan, että pyörätuolia ei ole mahdollista ottaa mukaan lentokenttäkuljetuksiin. Autammekin mielellämme vaihtoehtoisen kuljetuksen järjestämisessä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme kuljetuksen saatavuuden ja lisämaksun. Oppailla ei valitettavasti ole mahdollisuutta nostaa tai kantaa liikuntarajoitteista tai hänen matkatavaroitaan.

Esteettömät hotellit

Kaikki hotellimme eivät ole esteettömiä, mutta autamme mielellämme sopivan hotellin löytymisessä. Useimmissa hotelleissa on pyydettävä esteetöntä huonetta, sillä niitä on yleensä vain muutama saatavilla. Alta löydät listan esteettömistä hotelleista Kreikassa.

Esteettömät hotellit Kreikassa

Mikäli sinulla on tarve esteettömälle huoneelle, ilmoitathan tästä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian, mieluiten varauksen teon yhteydessä. Huomioithan, että äkkilähtömatkoille saattaa olla hankala saada vahvistusta esteettömälle huoneelle, koska lähtö on pian varauksen teon jälkeen. Emme suosittele määrittelemätöntä majoitusta liikuntarajoitteisille matkustajille, sillä hotelli selviää vasta kohteeseen saapuessa.

Esteettömät hotellisuosituksemme:

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi