Baron Palace Resort

Baron Palace Resort on korkeatasoinen hotelli yksityisellä rannalla Sahl Hasheeshissa. Hemmottele itseäsi hotellin ihanassa spassa ja nauti aasialaisista, meksikolaisista ja egyptiläisistä mauista hotellin ravintoloissa. Baron Palace Resort on lomakeidas, jossa viihtyy kaiken ikäiset matkustajat. Mikäli matkustat hotellin aikuisten kesken, löytyy hotellialueelta vain aikuisille tarkoitettu alue, sekä club-huoneita ja deluxe-sviittejä jaetulla altaalla.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perushuone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniosviitti 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle. Kampanjahuone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huone 1-3 hengelle. Deluxe-sviitti jaetulla altaalla 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,4 10:stä
Perustuu 20 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5239 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viiden tähden Baron Palace Resort on korkeatasoinen hotelli Sahl Hasheeshin sydämessä. Hotellista on upeat näkymät Punaisellemerelle ja hieno, yksityinen hiekkaranta.

Hotellialueella on useita altaita. Pääallas on infinity-allas. Suuri, erillinen lastenallas, jossa vesiliukumäkiä ja vesitykkejä. Yhdessä altaassa on myös lastenosio. Rentoutumisallas yli 18 -vuotiaille. Lisäksi aikuisille tarkoitettu allas, joka toivottaa tervetulleeksi club-huoneiden ja deluxe-sviittien vieraat. Kaksi altaista on suolavettä. Kaksi merelle päin olevaa allasta sekä lastenallas on lämmitetty talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin allasalueella kuin rannalla. Maksuttomat ranta- ja allaspyyhkeet. Allas-/snackbaari.

Useita baareja ja ravintoloita. Buffetravintola Red Seassa on tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen. Bella Vistassa tarjoillaan italialaista ja eqyptiläistä ruokaa. Ravintola Ying & Yangissa on kiinalaisia annksia ja japanilaisessa Mikadossa teppanyaki-pöytä. Mikado toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset vieraat, jotka majoittuvat sviiteissä tai club-huoneissa (pöytävaraus vaaditaan). Infinity-altaan luona oleva ravintola tarjoilee mereneläviä ja grilliruokaa. Miehillä tulee olla pitkät housut illallisella.

Nauti hyvistä juomista Palace Lobby Barissa. Bella Vista Italian Loungessa voit tilata aperitiivin ennen illallista (vain aikuisille) tai hyvän cocktailin aterian jälkeen. Tanssimaan pääset Salsa Bar and Clubilla. Hotellissa on myös Infinity Pool Bar & Lounge ja The Niche Bar, jossa voi cocktailien lisäksi polttaa kuubalaisia sikareita. Baron Club Lounge on tarkoitettu sviittien ja club-huoneiden asiakkaille. Barteem on tarkoitettu alle 17-vuotiaille ja täällä on pelejä sekä alkoholittomia juomia. Hotellissa on myös yökerho.

Maksuttomia urheiluaktiviteetteja kuten kuntosali, tennis (maksuton päivisin, varusteet eivät sisälly), rantalentopallo, rantajalkapallo, pöytätennis, tikka, aerobic, vesijumppa ja vesipolo. Lisäksi hotellin ja ranna välillä on lenkkeily- ja pyöräilyreittejä. Sukellusta, snorklausta ja leijalautailua lisämaksusta. Spa, jossa erilaisisa hoitoja ja hydroterapiaa lisämaksusta. Span allas on lämmitetty talvisin ja ikäraja on 18 vuotta.

Leikkipaikka ja hotellin ylläpitämä lastenkerho. Päivä- ja iltaviihdettä, kuten esityksiä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu vuorokauden ympäri ja pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, jossa oma buffet lapsille, klo 6.30-10.30, ravintola Red Sea.
 • Mannermainen aamiainen, klo 10.30-12.00.
 • À la carte-lounas allasravintolassa, klo 12.00-17.00 infinity-altaalla.
 • Lounaspöytä, jossa oma buffet lapsille, klo 12.30-15.00, ravintola Red Sea.
 • Jäätelöä, klo 12.00-17.00.
 • Teetä, kahvia, voileipiä ja kakkua, klo 15.00-16.00.
 • Illallispöytä, jossa oma buffet lapsille, klo 18.30-22.00.
 • Illallisen voi nauttia myös eqyptiläisessä ravintolassa, kala- ja merenelävä ravintolassa, italialaisessa ravintolassa ja grilliravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Iltapalaa, klo 23.30-00.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä sekä paikallisia drinkkejä. Viisi drinkkiä kansainvälisiltä merkeiltä, klo 10.00-24.00.
 • Yksi pyykkipussi viikossa (ei kuivapesu).
 • 20 minuutin niska- tai selkähieronta viikossa (varaus tehtävä kaksi päivää ennen).
 • Maksuton sauna ja jacuzzi kerran vierailun aikana (varaus vaaditaan).
 • Kajakin käyttö kerran viikossa.
 • Maksuton hiustenkiharrus aikuisille kerran viikossa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin hotellin ranneketta. All inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.