Sahl Hasheesh kohdetiedot

Passi ja viisumi:
Lentokenttäkuljetus:

Hurghadan lentokentältä kestää noin 30 minuuttia Sahl Hasheeshiin. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat:

Hienoja hiekkarantoja, monia vesiurheiluaktiviteetteja.

Aktiviteetit:

Tennis ja squash, sekä treenaus kuntosalilla. Steigenberger Al Dau Beachissä on 9-reikäinen golf-kenttä.

Hyvä tietää:
  • Ilmastointi sisältyy hintaan useimmissa hotelleissamme. Mahdolliset lisämaksut tallelokeroista maksetaan suoraan hotellille.
  • Korallien kerääminen merestä ja niiden tuominen kotiin on kielletty.
  • Omien juomien tuonti hotellille ei ole sallittua.
  • Tippien antaminen on hyvin yleistä Egyptissä.
  • Voit maksaa Apollomatkojen omat retket Yhdysvaltain dollareilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Valuuttakurssin muutokset voivat vaikuttaa etukäteen ja paikan päällä varattujen retkien hintoihin. Emme suosittele tuomaan Hurghadaan muuta valuuttaa kuin Yhdysvaltain dollareita tai Egyptin puntia.

Ramadan alkaa 28.2.2025. Ramadanin aikaan kohteessa on hiljaisempaa. Monet kaupat ja palvelut voivat olla kiinni. Ramadanin aikaan alkoholia tarjoillaan usein vasta auringon laskettua. Osassa kohteista ja hotelleista alkoholia ei tarjoilla lainkaan ramadanin aikaan, ja osassa alkoholia tarjoillaan tietyssä paikassa tai huoneisiin tarjoiltuna. Ramadanin aikaan ei järjestetä viihdeohjelmaa. Apollomatkojen retkitarjonta voi myös olla suppeampaa.