Dubain rannat

Dubain parhaat rannat

Dubai ei ole vain pilvenpiirtäjiä, valtavia ostoskeskuksia tai upeita nähtävyyksä. Löydät myös upeita hiekkarantoja, joissa voit nauttia aurinkoisesta päivästä ja lämmöstä. Kerromme vinkkimme Dubain parhaisiin rantoihin, joilla voit nauttia auringosta, merestä tai kokeilla erilaisia aktiviteetteja. 

Jumeirah Open Beach

Tervetuloa Dubain pisimmälle ja leveimmälle rannalle! Täällä harrastetaan auringonoton ja uimisen lisäksi myös lenkkeilyä, pyöräilyä ja rullaluistelua, jotka onnistuvat hyvin kahden kilometrin pituisella rantakadulla. Jumeirahin rannalla käyvät niin paikalliset kuin turistitkin – nauti päivästäsi uiden, syöden tai urheillen. Auringon laskuun saakka rannalla vartioivat hengenpelastajat, ja täältä löydät myös suihkut ja vessat, sekä kioskin jossa myydään välipaloja ja juotavaa. Ranta sijaitsee Dubai Marina Beach Resortin ja Palm Strip Mallin välissä, Jumeirah Beach Roadin varrella. 

 

Jumeirah Beach

Jumeirah Beach Park

Täällä mukavalla rannalla odottaa valkoinen hiekka ja turkoosi vesi! Lähes kaikki hotellikuljetukset tulevat tälle rannalle, joten voit odottaa näkeväsi monia eri kansallisuuksia. Löydä oma paikkasi palmupuiden alta tai veden ääreltä, jossa viilentävä tuuli puhaltaa mukavasti mereltä. Kaksi kertaa viikossa on naisten ilta, jolloin miehet eivät ole tervetulleita paikalle. Huomioithan, että rannalle on pääsymaksu, ja aurinkotuolit- ja varjot ovat lisämaksullisia. Rannalta löytyy myös pukuhuoneet. Aukioloajat: maanantaista keskiviikkoon sekä lauantaista sunnuntaihin klo 7.30-22.00, torstaista perjantaihin 7.30-23.00.

Palace Beach

Luksushotelli Burj Al Arabia vastapäätä sijaitsee pieni hiekkaranta, joka houkuttelee auringonpalvojia pehmeällä hiekallaan ja kirkkaalla vedellään. Täällä ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja, eikä rannalla ole samanlaista tungosta kuin muissa vastaavissa. Ihaile kaunista auringonlaskua ja uskomatonta Burj Al Arabia. 

JBR Beach

Tämä ranta on yksi Dubain parhaista sen sijainnin vuoksi, sillä rannan vieressä on ''The Walk'', joka on kaunis kävelykatu Dubai Marinassa. Täältä löydät monia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Ranta on muutaman kilometrin pituinen, ja sen takana on upea näköala. Täältä ei löydy aurinkotuoleja, -varjoja, ja rantaa vastapäätä olevasta kahviosta löytyy lähin vessa. Muista pukeutua säädyllisesti poistuessasi rannalta. Rannalle on helppo löytää The Walkin pieniltä kaduilta. 

Nasimi Beach – The Palm Jumeirah

Luksushotelli Atlantis the Palmin läheisyydessä sijaitsee yleellinen rantaklubi. Valkoisella hiekkarannalla on ravintola, baari sekä maksuttomia aurinkotuoleja, joissa voit nauttia upeasta näkymästä. Sisäänpääsymaksua ei ole, mutta jokaisen vieraan tulee käyttää 200 AED. Klubin ikäraja on 21-vuotta. 

Dubai ranta

Kitesurfing Beach 

Tämä ranta sijaitsee pienessä lahdessa, ja on aktiivilomailijoiden suosikki. Tuulisina päivinä tämä ranta on leijalautailun ykkönen! Jos et pidä kyseisestä lajista, voit pelata jalkapalloa, lentopalloa ja kokeilla kajakointia. Jos suosit mielummin auringonottoa, lyötyy rannalta myös aurinkovarjoja. Ranta sijaitsee Saga Worl ostoskeskuksen takana, Umm Seqeim 1. tiellä.