Dubai Marinan ravintola

7 ravintolavinkkiä Dubaihin

Dubaista löytyy loputon valikoima hyviä ravintoloita. Täällä voit nauttia ruoista ympäri maailmaa, edullisista pikaruoista yleellisiin gourmee ravintola-annoksiin. Tässä meidän parhaat ravintolavinkkimme, jotka kruunaavat lomasi Dubaissa!

Warehousen brunssi

Jos käyt Al Garhoud kannattaa käydä kokeilemassa Warehousen edullinen brunssi, joka on hotelli Le Meridien Dubaissa. Täällä voit nauttia oluesta ja buffetista josta löytyy ihania grilliruokia ja jälkiruokia. Jos maksat vielä 100 AED:n lisämaksun, voit maistella erikoisoluita. Voit myös valita mojitobrunssin. Talon viini kuuluu hintaan. Brunssi tarjoillaan klo 13.00 ja 15.45 välillä. Warehouse on todella mukava paikka viettää iltapäivää tai iltaa, ja nauttia mukavasta ilmapiiristä. Varausta suositellaan. Osoite: Warehouse, Le Meredien Dubai, Al Garhoud, Dubai, tel +971-470 226 15.

Arabialainen tee

Monipuolista ruokaa maailmalta

Reem Al Bawadi on suosittu libanonilainen ravintola Jumeirah Beach Roadilla. Ravintolalla on hyvä maine, ja myös monet paikalliset julkkikset suosivat sitä. Ravintolassa ei tarjoilla alkoholia. Varaa pöytä: +971-439 474 44. 

Social Housesta menulta löydät monia herkkuja ympäri maailmaa. Miltä kuulostaisi sushi, sashimi, kreikkalainene salaatti, pizza, pasta, hampurilaiset, kala, liha... Voit nauttia ruoasta joko sisätiloissa tai ulkona terassilla. Ulkoa on upeat näköalat Burj Khalifan edessä olevalle suihkulähtenäytökselle. Varaa pöytä: +971-433 986 40.

Lihan ystävien kannattaa suunnata brasilialaiseen ravintola Fogueiraan. Ravintola sijaitsee Ramadan Plaza hotellin 35. kerroksessa, ja sieltä on upeat näkymät Dubain satamaan ja Palm Jumeirahin tekosaarelle. Pöytävarausta suositellaan. Osoite: Ramada Plaza Jumeirah. Puhelin: +971-443-988 8830.

Luksusruokaa

Pienellä laiturilla hotelli Al Qasrin ulkopuolella sijaitsee yksi Dubain parhaista kalaravintoloista, Pierchic. Ravintolasta on sanottu olevat parhaat näköalat Persianlahdelle. Nauti romanttisesta ykkösluokan illallisesta! Varaus vaaditaan. Osoite: Pierchic, Al Qasr Hotel, Madinat Jumeirah, Jumeirah Road, Dubai. Puhelin: +971-436 667 30.

Mediterraneo on Armanin omistama ravintola. Tämä viiden tähden ravintola tarjoilee ensiluokkaista lounasta ja illallista – menun takana on Dubain paras kokki. Ystävällinen palvelu ja näkymät upealle suihkulähdenäytökselle tekevät ruokailustasi ikimuistoisen. Pöytävaraus vaaditaan. Osoite: Mediterraneo, Burj Khalifa, Downtown Dubai. Puhelin: +971-488 834 44.

Ravintola Dubaissa

Al Hadheerah

Tämä ravintola kannattaa ehdottomasti käydä kokeilla lomasi aikana. Al Hadheerah sijaitsee keskellä aavikkoa, ja se on ykkösluokan ulkoilmaravintola. Täällä tarjotaan ruoan lisäksi erilaisia aktiviteetteja kuten laulamista, vatsatanssia, kansantanssia ja henna-tatuointeja. Tämä on todellinen elämys!