Maksuton muutos

Apollomatkat on turvallinen valinta

Me Apollomatkoilla olemme tehneet kaikkemme, jotta voisit varata ja suunnitella lomasi nyt mahdollisimman helposti ja riskittömästi. Kun varaat loman Apollomatkoilta, sinua suojaa matkapakettilaki. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että matkan hinta palautetaan 7 vuorokauden sisällä jos joudumme perumaan matkasi. Haluamme turvata lomasi onnistumisen myös tulevina aikoina, joten olemme tehneet varaamisesta erityisen joustavaa. Ehdot koskevat kaikkia lomalennoin toteutettavia rantalomia, joiden lähtöpäivä on viimeistään 10.4.2022!


Matkasi hintaan sisältyy:

 • Avoin kauppa 60 päivää ennen matkan alkua saakka, asiakkaan peruuttaessa matkan toimistokulu 20 €/hlö
 • Maksuton muutosoikeus 30 päivää ennen matkaa*
 • Rahanpalautus 7 päivän sisällä, mikäli matkasi joudutaan perumaan
 • Varaa nyt, maksa loppumaksu vasta 30 päivää ennen lähtöä
 • Maksuton nimenmuutosoikeus 48 tuntia ennen lähtöä
 • Kuluton matkan siirto Covid 19 -sairas- tai altistumistapauksessa

*Aikarajoissa muutoksia, lue lisää ehdoista alla

Koskee vain tilauslennoin tehtäviä rantalomia, joiden lähtö on viimeistään 10.4.2022. Matkoilla, jotka alkavat 10.4.2022 jälkeen, on avoin kauppa voimassa 31.1.2022 saakka.

Katso ehdot täältä

Maksuton muutosoikeus

Voit muuttaa matkaasi yhden kerran viimeistään 30 päivää ennen matkan alkua maksutta:

 • Mikäli olet varannut matkan ennen 1.9.2021, on sinulla oikeus muuttaa matkasi kuluitta toiselle lähtöpäivälle, toiseen matkakohteeseen tai toiseen hotelliin viimeistään 14 päivää ennen matkan alkua.
 • Mikäli olet varannut matkasi 1.9.2021 alkaen, on sinulla oikeus muutaa matkasi kuluitta toiselle lähtöpäivälle, toiseen matkakohteeseen tai toiseen hotelliin viimeistään 30 päivää ennen matkan alkua.
 • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä matkaa korkeampi, veloitetaan hintojen välinen erotus. Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä edullisempi, hintojen välistä erotusta ei palauteta.
 • Kampanja-alennukset (esim. Black Friday) eivät ole voimassa muutetulla varauksella.
Avoin kauppa

Lisää harkinta-aikaa avoimella kaupalla:

 • Saat uusiin rantalomavarauksiin avoimen kaupan, jonka ansiosta voit peruuttaa matkan kun lähtöön on yli 60 päivää. 
 • Voit peruuttaa varatun matkan vielä jopa 60 päivää ennen lähtöä, riippumatta peruutuksen syystä. Matkan hinta palautetaan sinulle, hinnasta vähennetään ainoastaan toimistokulut, 20 € /hlö. Varausmaksu tulee maksaa 7 vrk:n kuluessa varauksesta. 
 • Koskee vain valmiita tilauslennoin toteutettavia 1, 2, 3  & 4 viikon rantalomapaketteja (lento+hotelli). Ei koske räätälöitäviä matkapaketteja. Ei koske reittilennoilla toteutettavia matkoja, risteilyjä, TEMA matkoja eikä itse räätälöitäviä matkoja. Ei koske ryhmiä. Matka tulee peruuttaa vähintään 60 vrk ennen lähtöä, Apollomatkojen toimiston aukioloajat huomioiden. 

Rahanpalautus 7 päivän sisällä, mikäli matkasi joudutaan perumaan

Mikäli joudumme perumaan matkasi, palautamme matkan summan 7 päivän sisällä siitä kun olemme saaneet vahvistuksesi peruutukseen.
Maksa matka viimeistään 30 päivää ennen lähtöä

Maksa matka viimeistään 30 päivää ennen lähtöä:    

 • Voit maksaa matkapakettisi loppumaksun 30 päivää ennen matkasi alkua.
 • Varaa matkasi turvallisin mielin myös myöhäisemmälle ajankohdalle ilman, että sinun tarvitsee maksaa matkasta muuta kuin varausmaksu.
Kuluton nimenmuutos

Matkasuunnitelmien muuttuessa:                                                                                                                                                   

 • Voit tehdä nimenmuutoksen varaukselle ilman kuluja jopa 48 tuntia ennen lähtöä huomioon ottaen Apollomatkojen toimiston aukioloajat.
 • Kuluton nimenmuutos koskee vain tilauslennoilla tehtäviä rantalomia, ei koske kaupunkilomia eikä seuraavia lentoyhtiöitä: Turkish Airlines, Qatar Airways. Näihin sovelletaan lentoyhtiön omia muutos- ja peruutusehtoja.
Siirrä matkaasi Covid-19 sairastapauksessa

 

Covid-19-tartunta: Mikäli sinulla tai jollain samalla matkavarauksella olevalle henkilöllä todetaan Covid-19 -tartunta tai sinut on asetettu viranomaisten toimesta karanteeniin altistumisen johdosta kahden viikon sisällä ennen matkan alkua, voitte siirtää yhteisen varauksenne uudelle ajankohdalle ilman lisämaksua. Positiivinen PCR-testitulos tai virallinen todistus altistumisesta vaaditaan. 

 • Uuden matkan tulee olla Apollomatkojen rantaloma, kohteen/hotellin ei tarvitse olla sama kuin alkuperäisessä matkassa
 • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä matkaa korkeampi, veloitetaan hintojen välinen erotus. Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä edullisempi, hintojen välistä erotusta ei palauteta.

 

 

Lisäpalveluiden muuttaminen Voit poistaa tai lisätä varauksesi lisäpalveluita vielä 24 tuntia ennen lähtöä huomioon ottaen Apollomatkojen toimiston aukioloajat.

 

Lisäturvapaketti sisältyy tilauslennoin toteutettavien rantalomapakettien hintaan, joiden lähtö on viimeistään 10.4.2022. Koskee Finnairin, Novairin ja Aegean Airlinesin tilauslentoja. Ei koske Qatar Airwaysin lentoja. Ei sisälly ryhmämatkoihin, erikoismatkoihin, räätälöityihin lento + hotelli -paketteihin kuten kaupunkilomiin ja risteilyihin, eikä TEMA matkoihin. Maksuton muutosoikeus ei sisälly reittilentojen hintaan.


Lisää turvallisia syitä valita Apollomatkat

Kattava vakuutus matkallesi

Tunne olosi turvatuksi sekä matkalla että matkan alkua odottaessa. Kun valitset Goudan Maxi -matkavakuutuksen sekä Apollon muutosturvan, varmistat kattavan suojan matkalle sekä sairastumisen varalle ennen matkaa.

Lue lisää vakuutuksista »

Tästä syystä Apollomatkat on turvallinen valinta

Miksi Apollomatkat on turvallinen valinta juuri nyt?  Apollon toimitusjohtaja Leif Vase Larsen kertoo sinulle tarkemmin, miksi voit tuntea olosi turvalliseksi kanssamme. Tervetuloa suunnittelemaan seuraavaa lomaasi Apollomatkoilla!

 
Lue koko kirje täällä »

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko siirtää matkaani, mikäli Covid-19 testitulokseni on positiivinen?

Sinulla on oikeus siirtää matkasi kuluitta toiselle ajankohdalle, mikäli sinulla tai jollain toisella samalla matkavarauksella olevalle henkilöllä todetaan positiivinen Covid-19 testitulos kahden viikon sisällä ennen matkan alkua. Suosittelemme aina myös lisämaksullisen muutosturvan varaamista matkavarauksen yhteydessä. Mikäli sairastut ennen matkaasi ja et voi matkustaa, muutosturvan ansiosta voit perua matkasi kuluitta ja saat takaisin maksamasi matkan hinnan (lääkärintodistus vaaditaan). 

Peritäänkö näistä ehdoista lisämaksu?

Ei, lisäehdot sisältyvät kaikkien rantalomapakettiemme hintaan automaattisesti.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä, on hyvin tärkeää turvata matka ostamalla matkavakuutus. Matkan hintaan sisältyvät ehdot kattavat vain koronavirukseen (Covid-19) liittyvät sairastapaukset. Ehdot eivät kata sairastumista muihin tauteihin. Saat kauttamme kattavan Goudan Maxi-vakuutuksen, jolloin saat laajemman lisäturvan matkasi ajaksi kuten kotiinkuljetuksen sairastapauksissa, korvausta ruoasta ja majoituksesta syntyvistä lisäkustannuksista, lääkärikäynneistä sekä uuden matkan sairastumisen tai onnettomuuden sattuessa.

Sisältyvätkö sivulla mainitut ehdot minun varaukseeni?

Sivulla mainitut ehdot sisältyvät tilauslennoin tehtäviin rantalomiin (lento + hotelli), joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2021.

 

 

Mitä tapahtuu, jos viranomaisten matkustussuositukset muuttuvat?

Jos Apollomatkat peruu matkasi esim. viranomaisten matkustusrajoitusten vuoksi, takaamme, että palautamme maksamasi matkan hinnan sille maksutavalle, millä olet matkan alun perin maksanut. Peruutustapauksissa palautamme sinulle maksamasi summan aina niin pian kuin mahdollista. Viranomaisten matkustusohjeistukset, lentoyhtiöiden liikennemuutokset ja koronatilanne kohteissamme vaikuttavat matkustusohjelmamme muutoksiin.