Määränpää: tuntematon
Mene. Elä vähän enemmän!

Määränpää tuntematon

On jännittävämpää matkustaa, kun ei tiedä, minne on menossa! Suuntaa kohti tuntematonta ja päätä ennakkoon ainoastaan milloin haluat olla lomalla – anna välillä muiden ottaa ohjat järjestelyistä!

Valitse haluamasi matkustusajankohta ja hyppää mukaan seikkailuun

Kaksi viikkoa ennen lähtöä lähetämme sinulle matkaliput ja saat tietää tulevan matkakohteesi. Pakkaa laukkusi ja valmistaudu matkaan: olitpa sitten lähdössä Kreikkaan, Kroatiaan, Espanjaan tai mihin tahansa, lomasta tulee taatusti ikimuistoinen. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi pian. Mene. Elä vähän enemmän!

Katso tarkemmat tiedot matkoista:

 
 • Matkoihin sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja 
 • Muutosturva ostettavissa lisäpalveluna
 • Matkustaja varaa tietyn matkustusajankohdan, lähdöt matkalle tapahtuvat torstain ja sunnuntain välillä
 • Kaksi viikkoa ennen matkan alkua ilmoitetaan tarkka lähtöpäivä, kohde ja hotelli
 • Matkalippujen lähetyksen jälkeen on mahdollista valita lisäpalveluita, kuten istuinpaikat lennolle sekä retket matkakohteessa
 • Matkat varattavissa 2 tai 3 hengelle, jolloin 3. hlö majoittuu  lisävuoteella
 • Matkat eivät ole varattavissa 1 hengelle
 • Matkoja koskee normaalit tilauslentojen maksuehdot
 • Matkakohdetta ei ole mahdollista muuttaa
 • Varmista ennen lähtöä, että passisi on voimassa. Joissakin kohteissamme passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.
 • Valittavissa on kaksi tuotetta:
  Live a Little, vähintään 3 tähden majoitus
  Live a Little Plus, vähintään 4 tähden majoitus

Toimi näin:

 1. Valitse Live a little tai Live a little PLUS.
 2. Valitse haluamasi viikko (matkan kesto on yksi viikko, lähtöpäivät ovat torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Huomioithan, että tiettyä matkustuspäivää ei vahvisteta ennakkoon)
 3. Viimeistään kaksi viikkoa ennen lähtöä saat tietää tarkan lähtöpäivän ja määränpään.
 4. Elä vähän enemmän!

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.