Määränpää tuntematon

Määränpää tuntematon on tältä vuodelta loppuunmyyty!


Oletko sinä yksi rohkeista matkan varanneista? Hienoa! Toukokuun lopussa saat tietää minne olet menossa. Älä huoli jos jäit tällä kertaa ilman Määränpää tuntematon -matkaa, sillä meillä on vielä paljon muita upeita kesämatkoja, sekä uusia kampanjoita ympäri vuoden... ja ehkäpä tämä suosittu kampaja on luvassa uudelleen, kannattaa siis pysyä kuulolla!

Määränpää tuntematon

Kaipaatko pientä jännitystä elämään? Suuntaa kohti tuntematonta ja päätä ennakkoon ainoastaan milloin haluat olla lomalla – anna välillä muiden ottaa ohjat järjestelyistä!

Tällä kertaa voit valita neljän eri kategorian joukosta! Tarkka määränpää ei kuitenkaan ole tiedossa ennen toukokuun loppua, jolloin saat matkalippusi meiltä tulevaan matkakohteeseesi. Pakkaa laukkusi ja valmistaudu matkaan – uskallatko lähteä mukaan seikkailuun?

Katso tarkemmat tiedot matkoista:

 
 • Matkat sisältyvät Apollomatkojen tilauslentovalikoimaan
 • Matkat myynnissä 30.4.2024 saakka tai niin kauan, kuin paikkoja on saatavilla
 • Kuljetukset kohteessa sekä muut lisäpalvelut, kuten ateriat ja matkatavarat lennon aikana, voidaan helposti lisätä varaukseen myöhemmin. Lähetämme sinulle sähköpostia mahdollisista vaihtoehdoista, kun tiedät määränpääsi ja hotellisi
 • Lähtöpäivä on valitun viikon maanantaista sunnuntaihin, ja matkan pituus on yksi viikko
 • Määränpää tuntematon -lomiin ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin
 • Matkoihin sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja 
 • Muutosturva ostettavissa lisäpalveluna
 • Huoneet voidaan varata 2 hengelle tai 2 hengelle + 1 henkilölle lisävuoteessa. Yhden hengen huoneita ei ole mahdollista varata.
 • Matkakohdetta, hotellia tai lähtöpäivää ei ole mahdollista muuttaa
 • Varmista ennen lähtöä, että passisi on voimassa. Joissakin kohteissamme passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Valitse sinulle sopiva kategoria

 • Määränpää tuntematon Standard majoituksen taso min. 2+
 • Määränpää tuntematon Plus majoituksen taso min. 3+
 • Määränpää tuntematon Exclusive majoituksen taso min. 4+
 • Määränpää tuntematon Pelkät lennot, sisältää edestakaiset lennot johonkin Apollomatkojen tilauslentokohteista
   

Toimi näin:

 1. Valitse Standard, Plus, Exclusive tai pelkät lennot
 2. Valitse, millä viikolla haluat matkustaa (matkustuspäivä voi olla mikä tahansa valitun viikon ma-su välisenä aikana, matkan pituus on yksi viikko). Valitse lähtö 5.8. - 8.9. 2024 välisenä aikana.
 3. Toukokuun loppuun mennessä tiedät tarkan lähtöpäivämäärän ja määränpään.
 4. Elä vähän enemmän!

Mikä vaihtoehto sopisi sinulle?

Varaa Määränpää tuntematon lennot & hotelli tai pelkät lennot

Määränpää tuntematon Standard

Varaa Määränpää tuntematon -matkapaketti ja voit odottaa majoittuvasi vähintään 2+ auringon hotellissa.

Määränpää tuntematon Plus

Varaa Määränpää tuntematon -matkapaketti ja voit odottaa majoittuvasi vähintään 3+ auringon hotellissa.

Olitpa sitten lähdössä Kreikkaan, Kroatiaan, Espanjaan tai mihin tahansa, lomasta tulee taatusti ikimuistoinen. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi pian. Mene. Elä vähän enemmän!

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.