Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,4 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 40 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 18 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin Supreme Hotel & Span allasalueella on lastenosio, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttimaksua vastaan. Hotellilla on yksityinen rantaosio, jonne pääset ylittämällä rantakadun. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellilla on kaksi ravintolaa, buffetravintola Supreme Restaurant lähellä allasaluetta ja à la carte-ravintola Bellavista lähellä rantakatua. Bellavistalla tarjolla yksinkertaisia annoksia ja tuoretta pizzaa. Molemmissa ravintoloissa on lisäksi oma baari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Muutaman sadan metrin päässä hotellilta on pienempi paikallinen keskusta. Durresin keskustaan on alle 20 km.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas- tai illallispöytä, ei ruokajuomia).

Hotellit Durresin Riviera

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.