Supreme Hotel & Spa

Rannan lähellä sijaitseva Supreme Hotel & Spa kutsuu viettämään rentouttavia lomapäiviä auringosta nauttien. Aurinkotuolit ja -varjot ovat maksutta saatavilla, riippumatta siitä vietätkö päivää altaalla vai rannalla. Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tekevät lomailusta vielä helpompaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,5 10:stä
Perustuu 10 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 39 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 18 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin Supreme Hotel & Span allasalueella on lastenosio, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttimaksua vastaan. Hotellilla on yksityinen rantaosio, jonne pääset ylittämällä rantakadun. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellilla on kaksi ravintolaa, buffetravintola Supreme Restaurant lähellä allasaluetta ja à la carte-ravintola Bellavista lähellä rantakatua. Bellavistalla tarjolla yksinkertaisia annoksia ja tuoretta pizzaa. Molemmissa ravintoloissa on lisäksi oma baari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Muutaman sadan metrin päässä hotellilta on pienempi paikallinen keskusta. Durresin keskustaan on alle 20 km.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas- tai illallispöytä, ei ruokajuomia).

Hotellit Durresin Riviera

Germany Hotel

Germany -hotelli sijaitsee kivenheiton päässä hiekkarannalta ja hotellilla on mukava allas. Täällä majoitut Durresin reunamilla ja alueella on ravintoloita ja kauppoja.

Diamma Resort

Diamma Resort on viihtyisä perheystävällinen hotelli pinjapuiden katveessa. Täällä majoitut lähellä lapsiystävällistä matalaa rantaa. Vehreällä allasalueella on oma osio lapsille. Varaa All Inclusive tai nauti hyvästä ruoasta hotellin á la carte -ravintolassa, jossa on myös laaja valikoima laadukkaita italialaisia viinejä.

Fafa Apartments

Fafa Apartments sijaitsee Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, ja voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarista.

Fafa Grand Blue Resort

Durresin kilometrien pituisella hiekkarannalla sijaitsee Apollo Mondo Family -hotellimme Fafa Grand Blue Resort. Täällä viihtyy koko perhe lähellä altaita ja rantaa, kristallinkirkkaasta merivedestä nauttien. Hotellista löytyy lastenkerho, uimakoulu, maksuttomat ryhmäliikuntatunnit sekä Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café.

Fafa Premium

Rantahotelli Fafa Premiumissa vietät rentouttavaa All Inclusive lomaa. Hotellissa on buffetravintola, aulabaari sekä snackbaari niin altaalla kuin rannalla. Vehreällä allasalueella on erillinen osio lapsille ja huoneista on kaunis merinäköala.

Royal G

Royal G -hotellissa majoitut hyvällä sijainnilla aivan Durresin Rivieran rannalla. Modernissa ja tilavassa hotellissa on kaksi ravintolaa ja viihtyisät huoneet.

Prestige Resort

Prestige Resortissa majoitut hyvällä paikalla hiekkarannalla, palmuja ja vehreyttä riittää silmänkantamattomiin! Hotellilla on iso allasalue, josta on kaunis näkymä kimmeltävälle merelle. Nauti illan tullen perinteisiä albanialaisia annoksia tai rannan loungebarin maistuvia juomia.

Flower Garden

Flower Garden on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka kaipaat eleganttia ja modernia hotellia hyvillä palveluilla lyhyen kävelymatkan päässä merestä. Lisää lomaasi puolihoito tai All Inclusive ja tutustu albanialaiseen ruokakulttuuriin.