Elysium

Elysium on viihtyisä hotelli eloisassa Dhermissä. Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nauti merinäköalasta ja hotellin monipuolisista palveluista. Myös huoneet ovat tyyliltään moderneja.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle/ 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempi kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 105 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Elysiumissa Dhermissä odottaa kaunis allasalue, josta on näkymät merelle. Täällä on erillinen allasalue, jossa allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet maksutta. Erillinen lastenallas. Mikäli haluat uida meressä, on hotellilla maksuton kuljetus rannalle ja avainkorttia näyttämällä saat maksuttoman rantasetin, johon sisältyy aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia maksutta.

Hotellin à la carte-ravintolassa tarjoillaan välimerellisiä annoksia. Loungebaari, jossa elävää musiikkia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton lentopallo-/koripallokenttä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä.

Dhermin keskusta sijaitsee noin 2 kilometrin päässä, korkeasesongin aikaan vilkas yöelämä. Täällä on trendikkäitä cocktailbaareja ja kalaravintoloita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hotellit Dhermi

Splendor

Hotelli Splendor on viihtyisä hotelli Dhermissä, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä merta. Hotellilla on yksityinen ranta ja ravintola. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla ja rannalla. Hotellin ruokia valmistetaan paikallisista raaka-aineista ja sesonkituotteista. Dhermin keskusta on kävelymatkan päässä, ja löydät sieltä useita ravintoloita ja yöelämää.