Elysium

Elysium on viihtyisä hotelli eloisassa Dhermissä. Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nauti merinäköalasta ja hotellin monipuolisista palveluista. Myös huoneet ovat tyyliltään moderneja.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle/ 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempi kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uusi, siisti, allasalue, palvelutaso, ilmastointi huoneessa, oma ranta, kuljetus rannalle
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 99 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Elysiumissa Dhermissä odottaa kaunis allasalue, josta on näkymät merelle. Täällä on erillinen allasalue, jossa allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet maksutta. Erillinen lastenallas. Mikäli haluat uida meressä, on hotellilla maksuton kuljetus rannalle ja avainkorttia näyttämällä saat maksuttoman rantasetin, johon sisältyy aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia maksutta.

Hotellin à la carte-ravintolassa tarjoillaan välimerellisiä annoksia. Loungebaari, jossa elävää musiikkia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton lentopallo-/koripallokenttä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä.

Dhermin keskusta sijaitsee noin 2 kilometrin päässä, korkeasesongin aikaan vilkas yöelämä. Täällä on trendikkäitä cocktailbaareja ja kalaravintoloita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.