Palmuranta Vietnamissa

Vietnamin matkavinkit

Matkusta maailman toiselle puolelle ja koe jotain erityistä. Tutki Vietnamin kaunista luontoa, koe suurkaupungin syke ja pienet kalastajakylät – lue parhaat vinkkimme ja inspiroidu! 

6 rantavinkkiä Vietnamiin

Vietnamista jos jossain on satumaisen kauniita, valkoisena hohtavia hiekkarantoja, jotka levittäytyvät kristallinkirkkaan meren äärelle. Kokosimme yhteen kuusi suosikkirantaamme – lue lisää ja löydä oma rantaparatiisisi!

Lue lisää

Koe Vietnam

Vietnamissa pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä. Koe Vietnamin kauniit kaupungit, vaikuttavat luontomaisemat ja mielenkiintoiset buddhalaiset temppelit. Aisti paikallista elämänmenoa ja sen eksoottisia tuoksuja.

Lue lisää

Viisi syytä valita Vietnam

Olemme vastanneet yleisiin kysymyksiin Vietnamista. Minne päin ja milloin Vietnamiin tulisi matkustaa? Missä tulisi majoittua? Löydät tiedon myös mitä nähtävyyksistä sinun ei tulisi missään nimessä jättää väliin. 

Lue lisää

Aktiivilomailijan Vietnam

Purjelautaile, sukella, lähde vedenalaiselle retkelle tai pelaa golfia ja sulkapalloa – Vietnamilla on paljon tarjottavaa myös aktiivisille lomailijoille.

Lue lisää

Vietnamin spa-hoitolat

Yksi loman ehdottomista kulmakivistä on rentoutuminen. Löydä vinkit Vietnamin parhaisiin kauneushoitoloihin ja paikallisiin keinoihin.

Lue lisää

Shoppaile Vietnamissa

Vietnam on oikea matkakohde ostosten ystäville. Vaihtoehtoja on monia: Vietnamista löytyy niin suuria ostoskeskuksia kuin pieniä katumarkkinoitakin.

Lue lisää

Vietnamilaisia herkkuja

Koe Vietnamin jännittävä ruokakulttuuri, kokeile maukasta pho-nuudelikeittoa tai nauti esimerkiksi herkullisista kevätkääryleistä. 

Lue lisää

Vietnamin mielenkiintoisimmat kaupungit

Jännittäviä nähtävyyksiä, kauniita rantoja, hyvää ruokaa ja ihania elämyksiä – Vietnamin kaupungit odottavat sinua!

Lue lisää

Löydä lomasi Vietnamissa

Parasta Vietnamissa on se, että voit valita suurkaupungin, miellyttävät rannikkokylät ja paratiisisaaret - kaikki samasta kohteesta.

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi