Ranta Vietnamissa

Kuusi rantavinkkiä Vietnamiin

Vietnam on pitkien, valkeiden hiekkarantojen luvattu maa, jossa rantapäivien aikana saat nauttia ihanista merimaisemista, huojuvista palmupuista ja pehmeistä hiekkadyyneistä. Ota talteen vinkkimme Vietnamin kuudesta kauneimmasta rannasta, ja löydä oma rantasuosikkisi tulevalle lomallesi! 

Lang Co

Lähellä Da Nangin kaupunkia, Huen keisarikaupungin kaakkoispuolella, sijaitsee noin 7 kilometrin pituinen Lang Con hiekkaranta. Kaunis ranta levittäytyy pittoreskin kalastajakylän ympärille, joka on tunnettu ostereistaan. Ranta on melko matala, ja vesi on myös muutaman asteen lämpimäpää kuin vuoren toisella puolella. Lang Conin pohjoispuolella sijaitsee myös Thuan Anin hiekkaranta, joka on hieman Lang Cota yksinkertaisempi, mutta josta löytyy useita aurinkotuoleja. 

Mui Ne

Kymmenen kilometrin päässä Phan Thietistä sijaitsee kaunis Mui Nen ranta, jossa punertavana hohtavat hiekkadyynit jatkuvat silmän kantamattomiin. 

Cua Dai

Tunnetulla Cua Dain rannalla nautiskelet virkistävistä pulahduksista kirkkaassa meressä, ja päivän lounaan voit hakea paikallisesta kioskista tai valita suosikkisi katukeittiön valikoimasta. 

Ranta Phu Quocissa

Long Beach

Phu Quocin paratiisisaarella sijaitsee Long Beachin upea hiekkaranta, joka levittäytyy lähes 20 kilometrin pituiselle alueelle. Ranta sopii täydellisesti auringonpalvojille, ja iltaisin saat nauttia usein myös upeista auringonlaskuista! 

My Khe

My Khen kolmen kilometrin pituinen hiekkaranta on osa lähes kymmenne kilometrin pituista Da Nang Beachia. Pitkä ja matala ranta sopii hyvin myös moniin vauhdikkaisiin ranta-aktiviteetteihin. Kaunis rantakatu ulottuu lähes koko rannan pituudelle, ja sitä reunustavat ihanat palmupuut – täydellinen paikka romanttiselle iltakävelylle!

An Bang

Viiden kilometrin päässä Hoi Anin itäpuolella sijaitsee An Bangin ranta, joka on usein suhteellisen tyhjä. Rannan varrella on ruohojen peittämiä hiekkadyynejä sekä useita baareja – käy nappaamassa virkistävä juoma ja nauti se palmu- ja banaanipuiden varjossa. Rannalta löytyy myös wifi-yhteys sitä tarvitseville!