Markkinat Saigonissa

Shoppaile Vietnamissa

Vietnam on sopiva matkakohde shoppailua rakastaville. Ostosmahdollisuudet ovat todella monipuoliset: Vietnam tarjoaa kaikkea suurista ostoskeskuksista pieniin katumarkkinoihin. 

Ostoksia Vietnamissa!

Ostoskeskukset ovat lähellä erityisesti Saigonissa. Diamond Plaza, Eden Mall, Saigon Centre, Parkson Plaza, Saigon Square, Hung Vuong Plaza, Tax Trading Center, Vincom Center, Zen Plaza. Kyllä, lista on loputon. Mitä ikinä etsitkään – merkkivaatteita, kultakoruja, nahkatavaroita, huippuluokan elektroniikkaa tai dvd-elokuvia, löydät ne Saigonista. Suurin osa ostoskeskuksista sijaitsevat distrik 1:ssä, ja voitkin helposti kulkea kaupasta toiseen. Pidätkö enemmän paikallisesta tyylistä ja tinkimisestä? Silloin voit suunnata kohti katumarkkinoita. Markkinoilta löydät parhaat matkamuistot ja tuliaiset kotiinvietäväksi. Entä hinta? Kyllä, sinä päätät! Saigonin parhaat markkinat ovat nimeltään Ben Thanhin markkinat, ja ne ovat Le Loin ja Le Thanhin katujen välissä, lähillä Saigonin linja-autoasemaa. Markkinat ovat avoinna joka päivä auringonnoususta klo 23.00 asti.  

Markkinat
Riisipelto

Päätä hinta

Tarvitsetko uudet silmälasit tai haluatko vain uusia tyylisi? Kiitos alhaisten tuotannuskustannusten, Vietnamista löydät todella edullisia silmälaseja.Minh Nha Optic Phan Thietissä tarjoaa laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Kaikenlaiset silmälasit tehdään tilauksesta, ja ne ovat usein valmiita muutamassa päivässä. Osoite: Kios 6-7-8 Nguyen Hue St., Puhelin: +84 (0) 6238 18 616. 

Perinteinen riisinkerääjien hattu

Tuhansien vuosien ajan vietnamilaiset riisinkerääjät ovat käyttäneet perinteistä kartion muotoista hattua, joka suojaa auringolta. Osta omasi kotiin ja suojaudut varmasti auringolta! 

Markkinat – osa elämää

Vietnamilaiset rakastavat markkinoita! Löydät pieniä markkinoita kaikkailta, ja niissä myydäänkin kaikkea maan ja taivaan väliltä: tuoretta kalaa, lihaa, hedelmiä ja vastapaistettua leipää. Ben Thanin markkinoilta Saigonista löydät hyviä matkamuistoja ja tuliaisia. Ehkäpä hieno vietnamilainen kattaus kulhoineen, syömäpuikkoineen ja pöytäliinoineen? Kun nälkä yllättää, voit kokeilla yhtä monista ruokakojuista. Muista tinkiä! 

Tyylikkäitä vaatteita

Matkoihin liittyy usein uudet vaatteet. Vietnamissa sinulla on mahdollisuus saada täydellisesti räätälöity asu juuri tarvitsemaasi tilaisuutta varten. Tai miksi et kokeilisi jotain uutta tällä kertaa? Naisille suosittelemme kansallispukua jota kutsutaan nimellä Ao Dai, ja se on niin elegantti kuin käytännöllinenkin. Onko sinulla vaikeuksia valita väriä – mikset yhdistäisi lempivärejäsi?

Mausteita