Lentoateria

Ateriat lennolla

Loma alkaa lennosta! Kun ateriat on varattu lennolle etukäteen, voit koneeseen tullessasi rentoutua ja keskittyä nauttimaan alkavasta lomasta. Lentokin tuntuu sujuvan nopeammin ja mukavammin täydellä vatsalla.

Ateriat lennolla

  • Lisää matkustusmukavuutta
  • Valitse sopiva ateriavaihtoehto
  • Syö hyvin lennolla

Ateriat Apollon omalla lentoyhtiö Novairilla

Apollon oman lentoyhtiön Novairin siivillä matkustettaessa alkaa loma jo lennolla – nauti lämmin kolmen ruokalajin ateria omalla paikallasi. Ateriat on viimeistelty harkituksi kokonaisuudeksi aina mausta ulkonäköön. Kestävyys ja ympäristön huomiointi ovat tärkeässä osassa. Menut on valittu juuri Apollomatkojen asiakkaiden mieltymysten mukaisesti ja olemmekin ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Ateriat varataan jo ennakkoon kotona helposti ja mukavasti monipuolisesta menusta. Normaalin aterian lisäksi voit valita kasvisaterian, terveellisen ateriat, snack mealin tai superior mealin. Kaikki ateriat sisältävät pienen alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Lisäksi aterioiden hintaan sisältyy kahvi tai tee. Täältä voit lukea lisää Novairin lentoaterioista.

Lisää lentoateria varaukselle

Lentoateriat voit usein varata jo matkavarauksen yhteydessä. Lisää ateriat varaukseesi "Minun lomani" sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 6154 7400. 

Lennätkö Finnairilla?

Finnairin lennoille ateriat varataan suoraan Finnairilta. Kirjaudu sisään Apollomatkojen varausnumerolla ilman väliviivoja sekä sukunimellä. Pääset varaamaan lentoaterian Finnairin lennollesi tästä »

Novairin lentoateria

Lennoilla tarjoiltavat ateriat vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Useimmille lennoille voit kuitenkin normaalin lentoaterian lisäksi valita esimerkiksi kasvisvaihtoehdon tai maidottoman/laktoosittoman aterian. Huomioihan, että lentoateria on ostettava aina etukäteen.

Lomalennot
Useimmille lomalennoille on mahdollista ostaa lisämaksusta lentoateria. Ateriat voi ostaa joko kyseessä olevan lentoyhtiön omilta sivuilta tai Minun lomani -sivun kautta. Tutustu tarkemmin kunkin lentoyhtiön käytäntöihin täältä.

Reittilennot
Joihinkin lomakohteisiimme lennetään reittileinnoin. Pitkillä lennoilla ateriat sisältyvät usein lennon hintaan, suosittelemme kuitenkin tarkistamaan asian matkaa varatessa. Lyhyillä, Euroopan sisäisillä, lennoilla ateriat eivät sisälly loman hintaan.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut