Ateriat lennolla

Loma alkaa lennosta! Kun ateriat on varattu lennolle etukäteen, voit koneeseen tullessasi rentoutua ja keskittyä nauttimaan alkavasta lomasta. Lentokin tuntuu sujuvan nopeammin ja mukavammin täydellä vatsalla.


Lennoilla tarjoiltavat ateriat vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Useimmille lennoille voit kuitenkin normaalin lentoaterian lisäksi valita esimerkiksi kasvisvaihtoehdon tai maidottoman/laktoosittoman aterian. Huomioihan, että lentoateria on ostettava aina etukäteen.

Lomalennot
Useimmille lomalennoille on mahdollista ostaa lisämaksusta lentoateria. Ateriat voi ostaa joko kyseessä olevan lentoyhtiön omilta sivuilta tai Minun lomani -sivun kautta. Tutustu tarkemmin kunkin lentoyhtiön käytäntöihin Lentoyhtiöt -sivun kautta.

Reittilennot
Joihinkin lomakohteisiimme lennetään reittileinnoin. Pitkillä lennoilla ateriat sisältyvät usein lennon hintaan, suosittelemme kuitenkin tarkistamaan asian matkaa varatessa. Lyhyillä, Euroopan sisäisillä, lennoilla ateriat eivät sisälly loman hintaan.

Lisää matkustusmukavuutta

Valitse sopiva ateriavaihtoehto

Syö hyvin lennolla

 

Lisää lentoateria varaukseen

Voit varata lentoateriat matkavarauksen yhteydessä useille lentoyhtiöille. Osassa varauksista ateriat varataan lentoyhtiön sivulta.

Oletko jo tehnyt matkavarauksen?

Lisää ateriat varaukseesi "Minun varaukseni" sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 6154 7400.