Miamin nähtävyydet

Miamin nähtävyydet

Miamissa vallitsee latinalais-amerikkalainen kulttuuri ja sen rantabulevardeilla voit ihastella pastellinsävyistä Art Deco-tyylistä arkkitehtuuria. Miamissa riittää rantaelämää ja voit kokeilla vaikkapa surffausta tai sukellusta. Jos olet urheilun ystävä, suuntaa katsomaan suuria paikallisia jalkapallo- tai koripallo-otteluita. Miamista löytyy myös lukemattomia ostosmahdollisuuksia, ravintoloita sekä vilkasta yöelämää.


Miamin nähtävyyksiä

Historiallinen art deco -alue

Art deco -alue on historiallinen arkkitehtuurialue Miami Beachilla. Alue sijaitsee Ocean Drive -kadun lähikortteleissa South Beachin kaupunginosassa. Huolella entisöidyt 1920-luvun rakennukset muodostavat maailman laajimman art deco -keskittymän, jossa on hotelleita, ravintoloita ja kauppoja. Pastellinvärisellä alueella vierailee estetiikan ystäviä, juhlijoita ja rantalomailijoita.

Little Havana

Little Havana on kuubalaisalue Miamissa, jossa voit kokea kuubalaista kulttuuria ja vierailla sikarikaupoissa sekä kuubalaisissa ravintoloissa. Little Havana on kuin minikokoinen Kuuba, jossa asuu paljon kuubalaisia sekä muita keski- ja eteläamerikkalaisia maahanmuuttajia. Alue on kulttuuritoiminnan keskus, jossa järjestetään paljon isoja festivaaleja, kuten The Calle Ocho Festival ja Cultural Fridays. Little Havanna on vierailemisen arvoinen paikka, joka on täynnä musiikkia, hyviä ravintoloita sekä iloisia ihmisiä. 

Jungle Island – Papukaijaviidakko

Parrot Jungle Island on upea viidakkosaari ja eläintarha, jossa elää yli 3000 eksoottista eläintä ja 500 kasvilajia. Jungle Island on perustettu jo vuonna 1936 ja se sijaitsee Watson-saarella Miamin keskustan ja South Beachen välillä. Saaren keskuspaikka on Jungle Theater, ulkoilma-areena, jossa esitetään erikoisia eläinperformansseja vierailijoille. Parrot-viidakkosaari, lukuisine eläimineen on sopiva vierailupaikka lapsiperheille. Saarella voit nähdä muun muassa papukaijoja, apinoita, kilpikonnia, haikaroita, alligaattoreita ja käärmeitä.  Eläintarha on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Shoppailu Miamissa

Miami tunnetaan loistavista ostosmahdollisuuksistaan ja kaupungin lukuisista ostoskeskuksista löytyy valinnanvaraa jokaiselle. Suosittuja kauppakeskuksia ovat esimerkiksi 300 liikkeen Aventura Mall Biscayne Boulevard kadulla, Dadeland Mall, josta löytyy Floridan suurin Macy’s tavaratalo sekä tyylikäs CocoWalk Coconut Grovella. Sawgrass Mills on koko Floridan osavaltion suurin ostoskeskus, joka on tunnettu tehdasmyymälöistään. The Falls sekä veden äärellä sijaitseva Bayside Marketplace, ovat mukavia ulkoilmaostareita. The Miracle Mile on tunnettu ostoskeskus, joka on täynnä suosittuja liikkeitä. Suuri ja tunnettu kävely- ja ostoskatualue, Lincoln Road Mall löytyy South Beachilta.