Casa Blanca

Jos haluat rentoutua ja asua lähellä rantaa Icmelerissä, Casa Blanca on täydellinen valinta sinulle. Hotelli sijaitsee hienon hiekkarannan yläpuolella ja puutarhan takana odottavat upeat merimaisemat ja ranta aurinkotuoleineen ja rantabaareineen. Aamiainen sisältyy hintaan ja lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 13-vuotiaat vieraat.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 541 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Casa Blanca sijaitsee erinomaisella paikalla Icmelerissä, vain muutaman askeleen päässä rannalta, ja hotellissa on myös mukava allasalue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 13-vuotiaat vieraat. Iltaisin naapurikaupungin Marmariksen pikkusisko Icmeler on täydellinen paikka iltakävelyille, mukaville ravintolailloille ja auringonlaskuretkille.

Casa Blancassa on kaksi ravintolaa, noutopöytäravintola ja à la carte -ravintola sekä allasbaari ja rantabaari.

Rentouttava sauna ja hamam, joissa voit hemmotella itseäsi ennen rannalle menoa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Noin 8 kilometriä naapurikaupunki Marmarikseen, jonne pääsee helpoimmin Dolmuksella, mutta pääset sinne myös rantakatua pitkin. Marmariksen laitamilla on myös vesipuisto. Icmelerin laiturilta lähtee veneitä saaristoon.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.00-14.00.
  • Välipaloja, klo 15.00-16.00.
  • Iltapäiväkahvia, klo 16.00-17.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baarista ja allasbaarista klo 09.00-00.00. (Rantabaarissa juomat eivät sisälly)

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 11.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Marmaris & Icmeler

Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel sijaitsee rannalla Marmariksen ja Icmelerin välissä. Hotellissa on uima-allas, ja hotellin alla olevalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja. Tutustu Marmariksen saaristoon mereltä käsin, käy Efesosin maailmanperintökohteessa tai tee uintiretki Pamukkalen valkoisille kallioille - täältä löydät lomatekemistä jokaiseen makuun!

Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum on tyylikäs All Inclusive-hotelli, joka on sisustettu vaalein värein. Hotelli sijaitsee hieman yli kahden kilometrin päässä Marmariksen keskustasta ja aivan hotellin vierestä löytyy Aqua Dream -vesipuisto. Hotellissa on yhteensä kuusi uima-allasta, kylpylä turkkilaisella hamamilla ja kolme ravintolaa.

Grand Yazici Club Turban

Tervetuloa Grand Yazici Club Turbaniin, joka on erinomainen All Inclusive -hotelli mukavalle ja rentouttavalle lomalle. Hotellissa on allasalue, ihana spa ja kaunis ranta. Hotellin ravintolassa on tarjolla makuja kaikkialta maailmasta, ja se sijaitsee loistavalla paikalla rannalla Marmarista ja Icmeleriä vastapäätä.