Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa sijaitsee noin 600 metrin päässä Cesmesin venesatamasta ja hotellissa on kaksi ulkouima-allasta sekä lastenallas. Hotellissa on myös ihana kylpylä, jossa on lämmitetty uima-allas, turkkilainen sauna ja yksityinen laituri. Puolihoito sisältyy loman hintaan!


Huonetyyppi

Standard-huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Junior-sviittejä 2-3 hengelle. Kaksi kerroksisia sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1310 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa on hotelli rentouttavaa lomaa etsiville. Nauti hotellin altaista, kylpylästä ja rannan läheisyydestä. Täällä voit treenata kuntosalilla, saunoa, nauttia ihanista hieronnoista ja muista hoidoista. Piril Hotel Thermal & Beauty Spa sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Ilıcan kuumista lähteistä ja 15 minuutin ajomatkan päässä Alaçatısta.

Piril Hotel Thermal & Beauty Spassa on neljä ulkouima-allasta, joista yksi on lämmitetty uima-allas porealtaalla, jossa on erillinen lastenallas. Hotelli tarjoaa kuljetuksen hotellin yksityiselle uimalaiturille Dilailan rannalle neljä kertaa päivässä kesäkaudella (1.6.-30.9.). Paikalta on patjalla varustettuja aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, suihkut sekä baari. Uimakenkiä suositellaan. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellin noutopöytäravintola Pirilissä on tarjolla puolihoitoon sisältyvät aamiainen ja illallinen, ja ravintolassa tarjoillaan sekä kansainvälisiä ruokia että turkkilaisen keittiön herkkuja. À la carte -ravintola Dilassa on tarjolla italialaista ruokaa, pöytävaraus vaaditaan. Siistiä pukeutumista vaaditaan - miehillä pitkät housut iltaisin. Pizzaa, hampurilaisia ja pitaleipiä tarjoillaan päiväsaikaan hotellin kahvilassa. Hotellissa on neljä baaria, mukaan lukien allasbaari ja rantabaari hotellin yksityisellä rannalla.

Hotellissa on suuri spa. Kaksi lämmitettyä sisäuima-allasta (uimalakin käyttö pakollista), joista toisessa on poreallas. Turkkilainen sauna, sauna, höyrysauna ja kuntosali sisältyy hintaan - ikäraja 12 vuotta. Spa-hoidot ja hoidot turkkilaisessa saunassa ovat saatavilla lisämaksusta. Biljardi ja pöytätennis. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Lastenkerho on avoinna 6.1-30.8. Leikkikenttä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä), sisältää pöytäveden.

Puolihoito sisältää myös:

  • Yksi illallinen per vierailu italialaisessa á la carte -ravintolassa ajanjaksolla 1.5.-30.9. Pöytävaraus vaaditaan.
  • Pullo vettä (1,5 L) huoneessa päivittäin.
  • Lastenkerho

Hotellit Cesme

Babaylon Hotel

All-inclusive-hotelli Babaylon Hotel sijaitsee aivan Cesmen ulkopuolella, ja sillä on oma yksityinen rantaosio, joka on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla. Nauti päivistä rannalla tai altaan äärellä, herkuttele hyvän ruoan parissa, pelaa tennistä ja tutustu Turkin moniin historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Efesoon ja Pamukkaleen.

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort on koko perheen hotelli Cesmessä. Hotellilla on ihana allasalue, yksityinen ranta. ja hotellin vieressä on myös vesipuisto. Jos haluat lisämukavuutta lomallesi, voit varata puolihoidon, ja keskittyä vain lomasta nauttimiseen!