Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus lapselle. Maksuton ilmasotinti. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 17 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta ja yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Huoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta ja yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.