Chanalai Hillside Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Chanalai Hillside Resort on viihtyisä ja raikas hotelli, joka sijaitsee kukkulalla Karon Beachin reunalla. Kattoterassin uima-altaalta on hieno näkymä merelle ja täällä voit siemailla drinkkejä auringon laskiessa mereen. Hotellin ravintolassa tarjoillaan kehuttua thaimaalaista ruokaa, ja yövyt valoisissa huoneissa. Kahden hengen huone, josta pääsee uima-altaalle, on erittäin ylellinen.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Dekuxe-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone allaspääsyllä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2252 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Chanalai Hillside Resortissa on kaksi allasaluetta. Parhaat näkymät merelle ja auringonlaskuun saat hotellin suurelta kattoterassilta, jossa on uima-allas ja allasbaari. Toisella allasalueella on uima-allas, poreallas, lastenallas sekä allasbaari, ja juuri tälle uima-altaalle pääset uimaan suoraan huoneesta. Molemmilla allasalueilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet maksutta.

Hillside-ravintola on aukeaa aamiaisaikaan, jonka jälkeen lounaasta myöhäiseen iltaan voit nauttia aterioita, joissa on paistettuja ruokia ja maukkaita ja kuuluisia thaimaalaisen keittiön nuudeleita, kala- ja äyriäisruokia, mutta myös klassisia kansainvälisiä ruokia, kuten hampurilaisia, wrappeja, pizzaa ja pastaruokia sekä herkullisia jälkiruokia. Kahdessa allasbaarissa tarjoillaan juomia ja kevyitä aterioita päivisin.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu klo 06.30-23.00. Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet
  • Jouluillallinan (24.12.)
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen menulta)

Aamiainen tarjoillaan klo 06.30-11.00 ja sen jälkeen ravintola on avoinna klo klo 12.00-23.00. Puolihoitoillallinen on kiinteältä menulta, joka sisältää alkupalan, keiton, pääruoan ja jälkiruoan.

Hotellit Karon Beach

Glow Mira Karon Beach

Aivan rannan yläpuolella Karon Beachillä sijaitsee Glow Mira Karon Beach – siisti ja tyylikäs hotelli, jossa majoitut valoisissa, skandinaavistyylisissä huoneissa. Hotellissa on ravintola, ja se sijaitsee myös lähellä Karonin yömarkkinoita.

Phuket Emerald Beach Resort

Phuket Emerald Beach Resort sijaitsee Karonissa aurinkoisella Phuketilla. Hotellista löytyy suurempia huoneita perheille sekä huoneita, joista on suora allaspääsy. Ihana allasalue on lähellä rantaa ja merta.