Ravintola Ao Nangissa

Suosittuja ravintoloita Ao Nangissa

Hyvä ruoka on itsestäänselvyys Thaimaan lomalla. Thaimaasta löydät mukavia ravintoloita ja baareja jokaiseen makuun – täältä löydät vinkkimme kuuteen suosikkiravintolaamme Ao Nangissa ja Krabilla. 

Illallinen katolla

Ravintola Echo sijaitsee aivan keskustassa uuden rakennuksen katolla. Täällä voit nauttia hyvistä viineistä, juomista ja ruoasta. Ruokalistalta löydät vegaanisia vaihtoehtoja, perinteistä thairuokaa ja tuttuja eurooppalaisia annoksia. Echo sijaitsee Ao Nangin keskustassa, noin 100 metrin päässä vesialueesta Ao Nangin ja Nopparatharan välissä.

Meren herkkuja

Lae Lay Grill sijaitsee lähellä Ao Nangin rantapromenadia. Näköalat ravintolasta ovat todella kauniit, ja täällä pääset nauttimaan myös ihanista auringonlaskuista. Ruokalistalta löydät kaikkia mahdollisia meren herkkuja, joten onkin lähes itsestäänselvää tilata jokin ihanista kala- ja mereneläväannoksista. Ao Nangista pääset ravintolaan helpoiten sen maksuttomalla tuk tuk -kyydillä. 

The Last Fisherman

Golden Beach Resortin rannalta löydät ravintola The Last Fishermanin. Tämä erityinen ravintola sijaitsee keskellä rantaa ja ruokalistalta löytyy erinomaisia grilliherkkuja ja hyvä seisova pöytä. Mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta takaavat mukavan illalliskokemuksen! 

Pad thai, thaimaalainen ruoka

Kodikkaita paikkoja

Lähde nauttimaan mahtavasta illallisesta Ao Nangin takakaduilla. Sawasdee tarjoaa mukavan ja rennon ilmapiirin, ja ravintolassa tarjotaan esimerkiksi herkullinen grilliruokabuffet. Kokeile myös heidän omia kastikkeitaan ja opi tekemään ihanaa papaya-salaattia. Osoite: 129 Moo 3. T. Ao Nang. 

Parhaat pihvit 

Divers Inn -ravintolassa tarjoillaan erinomaista thaimaalaista ja eurooppalaista ruokaa. Täällä voit maistaa muutamia Ao Nangin parhaita liha-annoksia! Ravintolassa on myös monipuolinen seisova salaattipöytä lounas- ja päivällisaikaan. Drivers Inn sijaitsee 150 metrin päässä Ao Nangin McDonaldsista. 

Uusia kokemuksia

Del Rocks Lounge & Bar -ravintolan konsepti on melko uusi Ao Nangissa. Niin ilmapiiri kuin ruokakin ovat eksklusiivisia! Ruokalistalta löytyy kaikkea kasvisruoista erilaisiin liha-annoksiin. Ravintola löytyy pääkadulta läheltä McDonaldsia.

Café Europa Krabilla

Yksi syistä käydä Krabin kaupungissa on ehdottomasti kahvila nimeltä Café Europa. Täältä löydät skandinaavista ruokaa, hyviä pihvejä ja suuren valikoiman erilaisia juustoja, sekä myös esimerkiksi lounaaksi sopivia voileipiä. Kahvilan tanskalainen ruisleipä on itseleivottua, ja voit tilata myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Kahvilan henkilökunta on todella ystävällistä, ja voit myös kysellä heiltä vinkkejä lomallesi.