Matkavinkkejä Krabille

Krabin matkavinkit

Kilometrien pituisia hiekkarantoja. Kalkkikivikallioita. Kimalteleva turkoosinsininen meri. Koko Krabi on kuin elokuvasta, ja ilmapiiri on niin ystävällinen, ettet ehkä haluakaan lähteä enää kotiin. Phuketin eteläpuolella sijaitsevan provinssin rannat valkoisempia, ihmiset mukavampia ja 150 saarta sisältä saaristo uskomattoman kaunis. Täällä voit nauttia sukelluksesta, kalliokiipeilystä, melonnasta ja monista muista hauskoista aktiviteeteista – lue lisää ja inspiroidu! 

Upeat rannat

Upeiden Ao Nangin ja Klong Muangin rantojen lisäksi Phra Nang Bayn saaristosta löytyy upeita uimapaikkoja joista valita!

Lue lisää

Aktiviteetteja Krabin ympärillä

Krabin ja Ao Nangin läheisyydessä on mahdollisuus kokeilla erilaisia aktiviteetteja. Kiipeilyn tai melonnan jälkeen rentoudu hieronnassa rannan äärellä. 

Lue lisää

Suosittuja ravintoloita

Hyvä ruoka on olennainen osa lomaa Thaimaassa. Täältä löydät kuusi käymisen arvoista ravintolaa Ao Nangissa ja Krabilla. 

Lue lisää

Nähtävyyksiä ja ostoksia

Kauniita auringonlaskuja rannalla, temppeleitä ja aitoa pikkukaupunginelämää – nämä kaikki koet lomamatkallasi Krabilla. 

Lue lisää

Krabin kauniit saaret

Krabin ja Phra Nang Bay -saaristossa sijaitsevat kauniit saaret valkoisine hiekkarantoineen. Meren pohjasta kohoaa tyypilliset kalkkikivikalliot.

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi