Snorklausta Krabilla

Aktiviteetteja Krabin alueella

Monet matkustavat Krabille ja Ao Nangille nimenomaan monipuolisten aktiviteettien ja jännittävien seikkailujen perässä. Täältä löydät vehreitä maisemia, eksoottisia eläimiä ja kokonaan uudenlaisen vedenalaisen maailman. Voit myös tehdä vaellus- tai melontaretkiä kauniissa ympäristössä. 

Melontaretkiä

Krabilla on monia luolastoja, joiden läpi voit tehdä jännittäviä melontaretkiä. Matkalla pääset ihastelemaan myös kauniita mangrove-puita villieläimineen, mielenkiintoisia kalliomuodostelmia ja rantoja, joissa voit tehdä mukavan pysähdyksen ja pitää pienen lounastauon. Krabin alue sopii erinomaisesti mukaviin melontaretkiin. Jos et ole kokeillut melontaa ennen, rytmiin pääseminen vaatii yleensä muutaman tunnin harjoittelun ja muutamia epäonnisia veteen pulahduksia, mutta ajan kanssa se helpottuu. Yhden päivän kajakkiretken aikana saat tehtyä koko viikon urheiluharjoituksen! Jos et ole tottunut meloja, suosittelemme seuraamaan retkenjärjestäjää. He tietävät kaiken vuorovesistä ja osaavat ohjata sinut kaikista jännittävimpiin paikkoihin!

Melontaa Krabilla

Kiipeilyä ja juoksemista

Railayn kalkkikivikalliot ovat kalliokiipeilijöiden unelma. Ihmiset ympäri maailman tulevat tänne kiipeilemään yli 600 eri reitillä, joista helpoimmat sijaitsevat itä-Railayssa. Paikalla on saatavilla myös kursseja aloittelijoille. 

Tekeekö mielesi lenkkeillä loman aikana? Silloin suosittelemme lenkkiä rannalla ennen kello kahdeksaa aamulla, jolloin ilma on vielä viileämpää, ja voit tehdä myös virkistävän pulahduksen mereen lenkin päätteeksi. Parhaat lenkkeilyreitit löytyvät Klong Muangin rannalta ja Nopparatharasta.

Hankki sukellussertifikaatti

Lomalla voit tehdä unelmistasi totta, ja hankkia oman sukellusserfitikaattisi. 4-5 päivän kurssilla voit suorittaa ”Open Water Certificate” nimisen sertifikaatin, ja samalla kokonaan uusi maailma avautuu. Voit suorittaa kurssin esimerkiksi Kontiki Diversien kanssa. Jos olet hankkinut sertifikaatin jo aiemmin, voit osallistua myös ''Scuba Review'' -kurssille, jossa kerrataan käytännön asioita ja teoriaa. 

Emerald lake, Krabi

Kuumia lähteitä ja hierontaa 

Krabin kuumat lähteet sijaitsevat Klong Thomin alueella, noin 40 kilometrin päässä Ao Nangista. Voit nauttia ihanasta luonnon jacuzzi-kylvystä, joiden vesi on 35-40 asteista. Spa-hoitolassa voit ottaa myös perinteisen thai-hieronnan upeiden maisemien ympäröimänä. Sen jälkeen voit tehdä oman vartalonkuorintavoiteesi riisistä, tamarindista ja kookosöljystä – lopputuloksena on takuuvarmasti sileä iho! Kuorinnan jälkeen voit istahtaa lämpimään altaaseen thaiyrttien joukkoon, jotka ovat hyväksi vartalolle. Ota yhteyttä matkanjohtajaasi hinnoista ja ajanvarauksesta. Kuljetus sisältyy hintaan. Löydät paikalle helposti myös omalla vuokra-autolla. Kuumien lähteiden lähellä sijaitsee myös ''kristallijärvi'' Emerald Lake, joka on muodostunut keskelle viidakkoa.

Rantapromenadilla sijaitsee useita hierontapaikkoja. Täältä löydät muutamia Ao Nangin halvimpia ja parhaita hierontapaikkoja. Asettaudu mukavaan bungalowiin meren äärelle ja nauti Aloe Vera -hieronnasta aurinkoisen päivän jälkeen. Voit halutessasi valita myös esimerkiksi jalkahieronnan ja mani- tai pedikyyrin. 

Golf-lomaa

Jos mielesi tekee pelata golfia, noin 25 kilometrin päässä Krabin kaupungista sijaitsee hyvä golf-kenttä nimeltä Pakasai Country Club. Varaukset on helpointa tehdä hotellilla, tai Ao Nangissa sijaitsevien matkanjärjestäjien kautta. Huomioithan, että sinulla pitää olla mukanasi oma mailapoika.

Keskity romantiikkaan

Mikä olisikaan parempi hetki ylläpitää romantiikkaa tai viettää laatuaikaa kuin loma? Krabilta löytyy monia aktiviteetteja mukavaan yhdessäoloon – miltä kuulostaisi esimerkiksi iltapäiväretki upealle Tub Islandille? Pakkaa piknik-kori valmiiksi ja lähtekää nauttimaan auringonlaskusta viinilasillisen kera. Laskuveden aikaan voit myös kävellä Chicken Islandille saakka! Tub Islandille pääset helpoiten pitkähäntäveneellä Ao Nangista, Ao Namaon rannaltai tai Nopparatharasta.