Kahden hengen huone

Moderneja ja mukavia hengen huoneita, joissa puhelin ja taulu tv satelliittikanavilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi. Allas-/rantapyyhkeet huoneissa. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Osaan huoneita sisäänkäynti terassin kautta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38-40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Mukavia hengen huoneita bungaloweissa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Huoneissa puhelin ja taulu tv satelliittikanavilla. Kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi. Allas-/rantapyyhkeet huoneissa. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Suurempi kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, joissa puhelin ja taulu-tv satelliittikanavilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus Kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi. Allas-/rantapyyhkeet huoneissa. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.