Hua Hin

Paikallinen palvelu

Paikallinen palvelu

Paikallisen palvelun kohteissa Apolloa edustaa paikallinen englanninkielinen yhteistyökumppanimme. Voit myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla, joihin vastaa Apollon skandinaavinen ja englanninkielinen henkilökunta.

Hua Hin on eläväinen lomakohde, jossa on ripaus enemmän thaimaalaista tunnelmaa kuin monissa muissa Thaimaan rantakohteissa. Hua Hin ja sen useita kilometrejä pitkä hiekkaranta sijaitsee 180 kilometriä Bangkokista etelään.Lisätiedot Hua Hin

Valuutta

THB = Thaimaan baht. Tarkista ajantasainen vaihtokurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta.

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle on noin 8 € per henkilö. Olut maksaa noin 1,50 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bangkokin lentokentältä Hua Hinin hotelleille kestää noin 3 tuntia.

Rannat

Pitkä hiekkaranta, joka jatkuu Hua Hinistä etelään. Ranta on matala, mutta joskus virtaukset ja aallokko voi olla voimakkaita. Lasku- ja nousuveden vaihtelut ovat merkittäviä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 30°c
helmi 31°c
maalis 33°c
huhti 34°c
touko 33°c
kesä 33°c
heinä 32°c
elo 32°c
syys 32°c
loka 31°c
marras 31°c
joulu 30°c

Kaikki matkakohteet Thaimaa

Koh Lanta

Koh Lantalla eletään rennosti, ja erityisesti lapsiperheet viihtyvät pitkillä hiekkarannoilla. Vedenpinnan alla piilee värikäs maailma eksoottisine kaloineen ja kauniine koralleineen.

Krabi

Krabi tarjoaa kaiken, mitä tarvitset unohtumattomaan Thaimaan lomaan. Nauti paratiisimaisista saarista ja rannoista, lumoavasta luonnosta, vuorikiipeilystä ja tietenkin myös snorklauksesta. Krabilta on helppo tehdä veneretkiä ainutlaatuiseen Phra Nang Bayn saaristoon. Varaa loma Krabille helposti Apollomatkojen kautta.

Khao Lak

Khao Lakin kaunis kansallispuistoalue sijaitsee Thaimaan rannikolla, Phuketin pohjoispuolella, ja vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä. Täällä vietät rentouttavia päiviä rannalla ja syöt hyvin paikallisissa ravintoloissa. Ja kun kaipaat tekemistä, voit lähteä tutustumaan viidakkoon, sukellusretkelle tai snorklaamaan.

Bangkok

Bangkok, Thaimaassa on aasialainen suurkaupunki parhaimmillaan. Kaupunki on täynnä kontrasteja, moderneja korttelinkokoisia ostoskeskuksia ja kaduille levittäytyviä toreja. Bangkokissa tekee helposti edullisia löytöjä mutta myös tunnetut kansainväliset merkit ovat erinomaisesti edustettuina. Kaupungin kanaalit, joiden varrella paikalliset asuvat, tekevät tästä suurkaupungista omalaatuisen aasialaisen metropolin.

Phuket

Phuket on yksi Etelä-Thaimaan tunnetuimmista ja suosituimmista lomakohteista. Saaren paratiisimaisemiin saapuu matkailijoita kaikkialta maailmasta ja tunnelma on kansainvälinen. Phuketissa sukellat mukaan sykkivään iltaelämään ja rentoudut rauhallisilla rannoilla.