Ritz-Carlton Doha

  • Omalla saarella sijaitseva hotelli
  • Tyylikäs spa ja kuntosali
  • Club-huoneita lisäeduilla

Ritz-Carlton Doha on arvostettu hotelli omalla saarellaan ja tarjoaa näkymät merelle ja Dohan kaupunkiin. Hotelli sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Harmoninen spa ja ravintoloita erilaisilla teemoilla. Astu sisään Ritz-Carlton Dohaan ja anna hotellin täyttää kaikki odotuksesi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Club-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1764 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ritz-Carlton Doha on korkeatasoinen hotelli, josta on upeat näkymät Dohaan ja kauniille lahdelle. Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa on palmuja ja näkymä merelle. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Mikäli haluat pulahtaa mereen, tarjoaa hotelli maksuttoman pääsyn ja kyydin läheisen hotellin Grand Hyatt rannalle, noin 850 metrin päähän hotellilta. Vieressä on myös satama, jossa on mahtipontisia veneitä ja vuokrattavia vesiskoottereita.

Hotellin ravintola The Lagoonissa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Allasbaari Flamingos tarjoaa yksinkertaisempia annoksia, ja STK-ravintolassa voit nauttia liharuokia. Habanos loungebaarissa voit nauttia drinkkejä hienostuneessa ympäristössä, ja aulabaari The Lobby Barissa kevyempiä annoksia sekä iltapäiväteetä romanttisessa ympäristössä.

Ritz-Carlton Dohassa on harmonisesti sisustettu spa, jossa seitsemän hoitohuonetta. Spa on ottanut vaikutteita arabialaisista, aasialaisista ja eurooppalaisista perinteistä ja tarjoaa kasvo- ja vartalohoitoja, kuorintoja sekä erilaisia hoitopaketteja lisämaksusta. Poreallas, sauna ja höyrysauna sisältyvät spa-vierailun hintaan. Kuntosalilla on erilaisia laitteita, sauna sekä sisä- ja ulkoallas. Aktiivisemmille lomailijoille on tarjolla myös kaksi tenniskenttää sekä treenitunteja kuntosalilla. Maksuton wifi koko hotellissa.

Club Lounge

Club Lounge sijaitsee hotellin 23. kerroksessa ja on avoinna vuorokauden ympäri. Club-huoneissa majoittuvilla on pääsy Club Loungeen. Lounge tarjoaa erilaisia etuja, kuten nopean sisäänkirjautumisen, tervetulojuoman sekä concierge-palvelun.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)
  • Uuden vuoden illallinen

Illallinen tarjoillaan ravintola The Lagoonissa tai Sel & Mielin valmiista menusta.

Hyvä tietää

  • Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä.
  • Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Hotellit Doha

Grand Hyatt (Doha)

Arvokkuutta huokuvassa Grand Hyatt -hotellissa on kaikkea, mitä rentouttavaan lomaan tarvitaan. Kuljeskele rehevässä puutarhassa, vietä rentoa rantaelämää kauniilla yksityisellä rannalla ja ui hotellin uima-altaissa. Tee löytöretki läheiseen The Pearliin ja nauti hotellin ravintolatarjonnasta.

InterContinental Doha

Tasokas InterContinental Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Nauti lomasta suurella allasalueella ja yksityisellä rannalla. Hotellissa on lisäksi 14 ravintolaa ja baaria sekä fitness-keskus ja spa.

Sharq Village & Spa

Sharq Village & Spa on ylellinen spa-hotelli Dohassa. Täällä majoitut rannan tuntumassa, ja hotellilta on kaunis näkymä Persianlahdelle. Huoneet ovat sisustettu moderniin arabialaiseen tyyliin. Korkeatasoisia ravintoloita, kaksi allasta ja tunnettu spa. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ylellisen rentouttavaan lomaan!