Hilton Doha The Pearl Residences

Hilton Doha The Pearl Residences sijaitsee The Pearl-saaren sisäänkäynnillä Dohassa. Hotellista on panoraamanäkymä kaupunkiin sekä mukavat huoneet ja ravintola. Porto Arabia ja Medina Centrale sijaitsevat kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 345 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Doha Pearl Residences sijaitsee The Pearl-saaren sisäänkäynnillä. Kävelymatka Porto Arabian ja Medina Centralen alueille, joissa kauppoja ja nähtävyyksiä.

Ulkoallas, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari La Pergola. Allasalue sijaitsee viidennessä kerroksessa yhdessä hotellirakennuksista. Nauti päivästä allasalueella ja tilaa raikasta juomaa tai pientä purtavaa, kuten salaattia tai pizzaa. Yksityinen ranta, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Kaksi ravintolaa ja gastropub. Ravintola Levantine sijaitsee neljännessä kerroksessä ja täällä on tilava terassi. Tarjolla on libanonilaista ruokaa. The Kitchenissä on tarjolla aamiaispöytä sekä lounasta ja à la carte-illallista. Gastropub Mulberry Tavern sijaitsee pohjakerroksessa ja täällä voi syödä niin sisällä kuin ulkona. Ruoka on länsimaalaista ja joskus järjestetään myös urheiluiltoja ja elävää musiikkia.

Naisten oma kuntosali sekä kaikille avoin kuntosali, avoinna ympäri vuorokauden. Eforea Spa, jossa useita hoitohuoneita, yksi myös pareille. Tarjolla on hierontaa, kasvohoitoja, aromaterapiaa sekä vyöhyketerapiaa. Sauna ja höyrysauna. Spa on avoinna päivittäin ja ikäraja on 16 vuotta (nuoremmat aikuisen seurassa).

Hotelli oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotellista on helppo tutustua Dohaan: noin 20 minuutin kävelymatka Porto Arabiaan ja Medina Centraleen. Tutustu paikalliseen taiteeseen ja arkkitehtuuriin Katara Cultural Villagessa ja shoppaile Lagoona Mallissa, jonne on noin 5 minuutin ajomatka. Dohan lentokentälle on noin 30 minuutin ajomatka.

Hyvä tietää

Läheinen työmaa saattaa häiritä. Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.