Quinta da Casa Branca

Vietä laadukasta lomaa viiden tähden hotellissa Quinta da Casa Branca Funchalissa. Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä ja täällä on kaksi allasaluetta, spa ja kolme ravintolaa. Nauti kauniista miljööstä, lähde kävelyretkelle rannalle tai tutustu Funchalin keskustaan.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,6 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1276 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Quinta da Casa Branca on viiden tähden korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee Funchalin laitamilla. Hotellia ympäröi 12000 neliömetrin trooppinen Quinta-puutarha. Täällä sinua odottavat trooppiset kasvit ja puut ympäri maailman. Rannalle on vain noin 500 metriä ja Funchaliin kävelet noin 20 minuutissa. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, joista yhtä kutsutaan nimellä Manor House. Kyseisessä rakennuksessa sijaitsevat superior-sviitit, kun kahden hengen huoneet, sviitit ja superior -huoneet sijaitsevat toisissa rakennuksissa.

Hotellilla on kaksi allasaluetta, joista molemmissa on lämmitetyt makeanvedenaltaat. Yksi altaista on tarkoitettu vain aikuisille. Molemmilla altailla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet. Yhdellä allasalueista on snackbaari, josta voit tilata raikkaita juomia.

Hotellissa Quinta da Casa Branca on monipuolinen ruoka -ja juomatarjonta. Täällä on kolme ravintolaa sekä baari/snackbaari. The Dining Room Restaurant tarjoilee modernia à la carte-ruokaa, Garden Pavilion Restaurantissa nautit herkullista aamiaista, à la carte-lounasta ja iltapäiväteetä. Casa da Quinta Bar & Restaurantissa syöt ja juot upeiden puutarha -ja vuoristomaisemien katveessa. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, ei rantavaatteita.

Hotellilla on spa, joka on maksuton hotellin asiakkaille. Nauti höyrykylvystä, saunasta, jacuzzista ja kuntosalista. Mikäli haluat hemmotella itseäsi hieronnalla tai hoidoilla, ovat nämä lisämaksusta. Huoneenluovutuksen jälkeen voit peseytyä ja valmistautua lähtöön spa-osastolla. Spa toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Aktiiviselle lomailijalle tarjolla on sukellusta, varjoliitoa ja vesihiihtoa lisämaksusta. Saarella on useita golfkenttiä, joista hotellin vieraat saavat alennusta. Maksuton wifi koko hotellilla. Pysäköintimahdollisuus paikkavarauksella. Huonepalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Funchalin keskusta sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Varatessasi puolihoidon joulun ja uudenvuoden ajalle, sisältyy hintaan myös joulun (24.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Hotellialueella on tasoeroja.