Orca Praia

  • Kaunis merinäköala
  • Spa erilaisilla hoidoilla
  • Lähellä rantaa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Orca Praia sijaitsee kallionkielekkeellä ja täältä on henkeäsalpaavat maisemat yli Atlantin. Mikä onkaan ihanampaa, kuin herätä aamulla meren kohinaan ja katsella upeita maisemia omalta parvekkeelta. Allasalueen portista pääset suoraan rantakadulle, mikä vie sinut Lidon alueen kauppoihin ja ravintoloihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala ja sisustus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 603 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Orca Praiasta on upeat näkymät kohti merta. Allasalueelle johtaa muutama porras ja täältä löytyy suolavesiallas ja panoraamanäkymä Atlantille. Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu (lisämaksusta). Allasbaari.

Loman ateriat tarjoillaan buffetravintolassa. Hotellissa on myös drinkkibaari. Viihdettä pari kertaa viikossa, kuten esityksiä ja elävää musiikkia.

Pieni, maksuton kuntosali muutamilla laitteilla. Spa, jossa jacuzzi ja hamam lisämakusta. Joogaa ja pilatesta pyynnöstä (varaus vastaanotosta). Sukelluskeskus. Maksuton wifi hotellialueella.

Lidon keskustaan on noin 3,5 km ja Funchalin keskustaan on noin 6 km. Maksuton hotellibussi Funchaliin 4 kertaa päivässä maanantaista perjantaihin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Joulun (24/12) ja uuden vuoden illalliset lisämaksusta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy mäen päälle 50 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse loppumatkan.

Puhelimen kuuluvuus saattaa vaihdella ympärillä olevien kallioiden vuoksi. Tasoeroja ja portaita hotellialueella. Hissi vain päärakennuksessa. Allasalueelle ei pääse hissillä.