Snorklaa kristallinkirkkaassa vedessä Malediiveilla

Snorklaa ja sukella

Malediiveilla

Malediivit on todellinen unelmakohde kaikille vedenalaisten seikkailuiden rakastajille. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas meri, kauniit koralliriutat, värikkäät kalat ja uskomaton vedenalainen maailma. 

Miksi lähteä sukeltamaan tai snorklailemaan Malediiveille?

  1. Malediiveilta löydät yhden maailman monipuolisimmista vedenalaisista maailmoista
  2. Kristallinkirkkaat ja lämpimät vedet ympäri vuoden - sopii siis täydellisesti vesiseikkailuihin! 
  3. Monia helposti saavutettavia sukellus- ja snorklauspaikkoja sekä järjestettyjä retkiä. 

Malediivit on erinomainen kohde kaikille sukelluksen ja snorklauksen ystäville. Saariryhmää ympäröi monipuolinen vedenalainen eläimistö, ja merivesi on lämmintä ja kristallinkirkasta vuoden ympäri. Parhaat koralliriutat löytyvät pääasiassa keski- ja eteläatolleilta, kuten Ari-atolli, Baa-atolli ja Vaavu-atolli. Täällä voit nähdä kaikkea värikkäistä kaloista ja kilpikonnista delfiineihin. Malediiveilla on paljon sukellus- ja snorklauspaikkoja, joihin pääsee helposti rannikolta tai järjestettyjen veneretkien avulla. Malediivien upean vedenalaisen maailman kokemisen lisäksi voit myös rentoutua kauniilla saarilla ja nauttia trooppisesta auringosta ja valkoisista hiekkarannoista.


Snorklaa suoraan hotellilta

Snorklaa suoraan hotellisi riutalla! Monilla Malediivien saarilla on niin sanottuja taloriuttoja, jotka luovat suojatun laguunin, jossa voi uida ja snorklata. Taloriutta toimii suojana virroilta ja myrskyiltä. Malediiveilla taloriutta on tärkeä osa ekosysteemiä ja auttaa säilyttämään ainutlaatuisen vedenalaisen maailman.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Malediivien lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Malediivien matkavinkit

Tutustu Malediivien matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Malediivit

  • Valkeita rantoja
  • Voittamaton vedenalainen maailma
  • Yli 1200 korallisaarta
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä