Risteilyt Ateenasta

Risteilyt Ateenasta

Ateena on ihana sekoitus vanhaa ja uutta. Maailmassa on vain harvoja kaupunkeja, joissa on nähtävillä niin monia muinaisia ​​nähtävyyksiä ja arkeologisia monumentteja kuin Ateena. Modernilla Ateenan metropolilla on vielä enemmän tarjottavaa, kuten vilkas yöelämä, todella hyvä ruoka ja laaja valikoima ostosmahdollisuuksia.

 

Ateenassa on muutamia "pakollisia nähtävyyksiä", kuten Akropolis ja Parthenonin temppeli sekä Panathinaikonin stadion, joka toimi vuoden 1896 olympialaisten aloituspaikkana. Syntagman torin ympäriltä löytyy erinomaiset ostosmahdollisuudet jokaiseen makuun. Ateenan kaupunki on täynnä kahviloita, tavernoita ja yökerhoja, mutta risteilyalukset lähtevät Ateenan satamakaupunki Pireuksesta, josta kulkee myös lauttoja ja lentoveneitä ympäri Kreikan saaristoa.


Kaupunkivinkkejä Ateenaan

Plaka Ateenassa

Ateenassa on useita Michelin-tähden ravintoloita, mutta myös lukuisia budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja. Kreikkalainen ruoka on tunnettu maailmalla, ja perinteisiä ruokia kokeiltavaksi ovat esimerkiksi tzatziki, moussaka ja kuuluisa kreikkalainen salaatti. Muista myös kokeilla paikallista pikaruokaa - gyrosta - joita tarjoillaan pienistä kojuista kaikkialla Kreikassa. Plakan alueella on monia mukavia ravintoloita, joissa istua iltaa, ja ihastella iltahämärässä valaistua Akropolista. 

Pittoreski Ateena

Ateena on Kreikan keskus. Kaupungista on helppoa vierailla monissa historiallisissa paikoissa, kuten Delphi ja Mycenae, ja näihin ja useisiin muihin kuuluisiin kohteisiin voit lähteä vaikka päivämatkalle. Jos haluat kokea Kreikan saarielämää, on Pireuksen satamasta helppo hypätä päivittäin lähtiville veneille Kreikan saaristoon. Ateenassa on paljon tehtävää ja nähtävää - vietä päivä arkeologisessa museossa, nauti upeista, historian havinaa täynnä olevista pikkukujista tai nauti kaupungin ravintolatarjonnasta. Raitiovaunulla pääset myös esimerkiksi läheisiin merenrantakohteisiin, jos kaipaat meren läheisyyttä. 


Näin pääset satamaan

Sataman osoite
Akti Miaouli 10
Piraeus 185 38
Kreikka

Pireus sijaitsee noin 6 km Ateenan keskustan ulkopuolella.
Pääset satamaan noin 45 minuutissa lentokentältä ja noin 30 minuutissa kaupungista taksilla.

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai - torstai klo 9.00-17.00, perjantai 9.00-16.00