Vitoria

Huoneistohotelli Vitoria sijaitsee suositun loma-alueen Lidon sydämessä. Lähimmälle rannalle on vain lyhyt kävelymatka ja rantakadulta on kauniit maisemat merelle. Lähistöltä löytyy lisäksi ravintoloita ja Funchalin keskustaan on parin kilometrin matka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pieni huoneistohotelli Vitoria sijaitsee Lidon loma-alueella lähellä rantaa ja merta. Hotelli on erinomainen vaihtoehto, kun etsit yksinkertaista majoitusta ja haluat tutustua saaren nähtävyyksiin. Huoneistoista löytyy kaikki, mitä tarvitset omatoimiseen lomailuun. Naapurihotelli Four Views Monumentalin allasalue on käytettävissä lisämaksusta.

Vitorian ulkopuolelta löytyy hyvin ravintoloita. Iltaisin on mukava kävellä läheisellä rantakadulla. Maksuton wifi. Vastaanotto avoinna 9.00-19.00, klo 19.00 jälkeen naapurihotelli Four Views Monumental Lidon vastaanotto palvelee hotellin asiakkaita.

Vieraile Funchalissa, joka sijaitsee noin 2 km päässä. Kaupungista löytyy mukavia pieniä katuja, trendikkäitä ravintoloita ja nähtävyyksiä. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.