1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Golden Residence -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Timo,
Helsinki

+
Siisti ja henkilökunta asiansa osaavaa. Aamiaiskattaus loistava.
-
Huoneissa väliovi toiseen hotellihuoneeseen, äänieristys olematon sen kun parantaa niin ollaan aika lähellä kympin arvosanaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


8 10:stä

Virpi,
Taavetti

+
Mahtava aamiaisbuffet, kauniit näköalat merelle, tilavat huoneet, ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Sini,
Mikkeli

+
Todella ystävällinen hotellisiistijä oli meidän kerroksessa. Hotellilta pääsi hienosti ulos sekä rannan, että kadun puolelta jolloin Forum Madeira oli lähellä. Aamupala aivan ihana!!
-
En ymmärrä yhtään millä lailla huoneemme (A308) oli muka sviitti. Olen ajatellut sviitin olevan tavallista huoneistoa hienompi, isompi tai paremmalla paikalla, mutta tässä ei toteutunut näistä mikään.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


9 10:stä

Leila,
Heinola

+
Spa
-
Sviitin "keittön" ovat olivat hankala, kun niitä ei saanut "lukittua" auki.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


7 10:stä

Pekka,
Lappeenranta

+
Aamupala, rauhallinen alue
-
Sviitin keittiövälineet olisi uusittava ainakin paistin pannun osalta. Teflonpinta oli rikki. pitäisi olla muovisia välineitä pannua varten.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Katri,
Pori

+
Hyvä hotelli kauniilla paikalla, pääsi hyvin paikallisbussilla keskustaan ja kauppakeskus Forum Madeira lähes naapurissa. Minikeittiö oli loistava, parveke kiva, aamiainen hyvä ja monipuolinen.
-
--

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


7 10:stä

Tarja,
Helsinki

+
Rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-20


9 10:stä

Sirpa,
Hyvinkää

+
viihtyisä, erittäin siisti hotelli hyvieen kulkuyhteyksien päässä
-
olisi tärkeätä mainita, että hotellin kaikissa kerroksissa ei nsallita tupakointia edes parvekkeilla. Tätä asiaa ei kerrottu edes vastaanotossa avaimia vastaanottaessamme.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

Valeri,
Vantaa

+
Sijainti, kuntosali, sisäuimaallas
-
Keittiön varustusta pitää parantaa (paistinpannu, kahvinkeitin). Pitää järjestää hotellin bussi keskustaan (kuin muilla hoteleillä). Kaikki kaapit suihkuhuoneissa SPA osastolla olivat kiinni/rikki.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

Katariina ,
Jyväskylä

+
Aamupala, loisto palvelu ravintolassa, päivittäinen siivous sviitissä, kuntosali
-
Sali kaipasi mielestäni hieman päivitystä sen aktiivisena käyttäjänä, ja ryhmäliikuntatunnit olisivat voineet olla parempaan aikaan. Myöskin aamupala alkoi minusta turhan myöhään.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Residence -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1173 arvostelua
Erinomainen
 
608
Erittäin hyvä
 
402
Hyvä
 
117
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

8.3.2019

Kirjoittanut santsi74 Joensuu, Suomi

Ihan hyvä hotelli

Hotelli on siisti, mutta huone vähän nukkavieru. Huoneeseen kuuluu ravintolan, liikenteen ja koirien äänet. Sänky on niin kova, että selän jumiutumisen vuoksi yksi vaelluspäivä meni mönkään. Juniori piti uima-altaasta. Aamupala on oikein hyvä.

 
30.10.2017

Kirjoittanut 793heidit

Siisti hotelli rauhallisella paikalla

Monipuolinen aamiainen. Ystävällinen henkilökunta: kaikki hoitui, kun pyysi ja kysyi. Erittäin siistiä kaikissa tiloissa. Bussipysäkki oven edessä. Helppo kulkea Funchaliin. Monta kivaa ravintolaa ihan lähellä. Ok uima-allas, myös Doca Do Cavacasin merivesiuimala ihan vieressä. Iso ostoskeskus Forum Madeira samoin lähellä. Siellä on paljon vaatekauppoja ja iso supermarket. Hotellista ei ole mitään pahaa sanottavaa. Palveluita emme juuri hyödyntäneet vaan lähinnä nukuimme ja lähdimme heti aamupalan jälkeen retkille ym.

 
27.7.2017

Kirjoittanut pirkkaj2017 Jyväskylä, Suomi

Palvelua ja rentoutumista

Loistava hotelli hiukan sivummalla. Todella siisti ja rauhallinen, poikkeuksellisen hyvä aamupala ja avulias henkilökunta joka teki kaikkensa saadakseen vieraat viihtymään. Puutarha on upea. Siellä muuten majaili näköalatasanteen portaiden vieressä suurin hämähäkki jota koko saarella näimme. Osoitin sen eräälle amerikkalaisnaiselle joka hyppäsi ilmaan :) Pohjoismaalaisia ei paljon näkynyt, eli saa olla täysin omassa rauhassa. Hotellin vieressä on todella makea ranta jonka pyöreitä kiviä aallot liikuttavat. Jo pelkän äänen takia kannattaa käydä kävelyllä. Bussi kulkee hotellin oven edestä pari kertaa tunnissa, eli bussikortti haltuun jos ei jaksa aina kävellä. Tosin huono vaihtoehto ei ole sekään, sillä reitti keskustaan kulkee rantaa mukaillen ja se on täynnä ravintoloita ja kauppoja. Lentokentältäkin pääsee suoraan hotellille lentokenttäbussilla. Tosin se on reitin toisessa päässä, eli jos matkustajia on menossa kovin moneen eri hotelliin niin matka saattaa kestää. (Bussi pysähtyy vain niillä hotelleilla joihin on matkustajia). Lippu taisi olla muistaakseni 10€, mikä tekee siitä kahdestaan paremman vaihtoehdon kuin taksi. Täysi suositus hotellille ja C-rakennukselle. Aamupala ja puutarha olivat heti vieressä.

 
1.4.2019

Kirjoittanut FVentura357 Lissabon, Portugali

Convenient

We stayed a full week at this hotel. This was our base to visit and hike fantastic Levadas. The hotel has 3 areas and we stayed in an apartment at block A. Very quiet place even considering the hotel was busy with lots of tourists coming and going almost every day. Breakfast was always very busy and the offer was good. Staff at the hotel was always available and with a smile. Good team and congratulations!!

 
5.3.2019

Kirjoittanut KlaudiaCzapla Omagh, Yhdistynyt kuningaskunta

Great hotel!

We really enjoyed our stay. Lovely staff always really to help. My daughter loved indoor swimming pool. Breakfasts were excellent. If I can recommend anything , it would be great if you have iron handy so customers can borrow and use it. Thanks a lot! Lovely wee place with amazing view.