Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta lisävuoteesta. Jääkaappi (kytketään päälle saapumisen yhteydessä) ja teenkeittomahdollisuus. Kaapeli-tv. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita sisustettuna valoisin värein. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella, mitkä ovat vierekkäin. Liukuovi makuuhuoneen ja yhdistetyn olohuoneen/minikeittiön välillä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Mikro, minikeittiö keittolevyillä, kahvinkeitin ja jääkaapilla. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Kaapeli-tv ja puhelin. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja minikeittiö keittolevyillä. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke (koko vaihtelee) tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.