Kokemuksia Four Views Baia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 221 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Timo,
Kuopio

+
Hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


8 10:stä

Kaija,
Hyvinkää

+
Hyvä sijainti ja hyvät parkkitilat.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


8 10:stä

Anna-Liisa,
Lammi

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


8 10:stä

Mari,
Vantaa

+
Sijainti. Hyvät näköalat. Siisti uimallas ja siitäkin hyvä näköala. Kiva yllätys, kun siivoja toi joka aamu uuden vesipullon ilman erillistä veloitusta.
-
Laskea baarissa hintoja. Olisi ollut kiva useammin istua iltaa siellä, mutta hinnat korkeat. Huone oli kuuma. Ilmastointi rikki. Tallelokero toimi avaimella. Numerokoodit ei käytössä. Ei ollu kivaa kuljettaa avainta mukana.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


10 10:stä

Ansa,
Turku

+
Hyvä aamiaisbuffa, huone oli tilava ja toimiva ja lisäksi hotellin sijainti oli erinomainen. Tulemme varmasti uudelleen samaan hotelliin.
-
Aamiaistarjoilu voisi kestää puoli tuntia myöhempään eli kl. 10.30 asti.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


7 10:stä

Riia,
Rautalampi

+
Parveke
-
Maksuton kylpylä, monipuolisempi kuntosali.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


8 10:stä

Marita,
Haapavesi

+
Näköala,sijainti,siistit huoneet
-
Patjat vaihtoon. Liian kovat nukkumiseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-11


8 10:stä

tarmo,
Lohja

+
Vilkkaasti liikennöidyt kadut aiheuttavat meteliä ja pakokaasuja jotka ajoittain kulkeutuvat huoneisiin. Kaupungin liikenne huonontaa jo hengitysilmaa alueella.
-
Ilmastointia voisi pitää päällä myös talvikuukausina

Vahvistettu asiakas: 2019-12-11


8 10:stä

Maria Emilia,
Helsinki

+
Tilava huone, loistava näköala, siisti, hyvin varusteltu
-
Sängyt ovat kovat, enemmän lihattomia vaihtoehtoja aamupalalle

Vahvistettu asiakas: 2019-12-11


9 10:stä

Olli,
Vuorela

+
Todella hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Four Views Baia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1038 arvostelua
Erinomainen
 
403
Erittäin hyvä
 
485
Hyvä
 
115
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

26.8.2019

Kirjoittanut Suppusuu Iitti, Suomi

Uuttavuotta vastaanottamassa

Olimme perheen kanssa vastaanottamassa uuttavuotta tässä hotellissa. Ilotulitusta pääsi katsomaan hotellin kattoterassille ja näkymät olivat juuri niin upeat kuin hotellia varatessa ajattelimme. Meillä oli yksiö kolmelle hengelle ja oli sopivan kokoinen. Näkymä oli merelle ja isolla parvekkeella oli mukava istuskella illalla. Huone ja hotelli olivat siistejä sekä henkilökunta mukavaa ja auttavaista. Spa-osastolla sopivan kokoinen allas ja sauna. Aamiainen oli ok ja hieman nirso teinikin löysi joka päivä syötävää ;) Hotelli on kohtalaisen korkealla, mutta ei mitenkään mahdoton nousu, jos ei ole liikuntarajoitteinen.Takapihan kautta pääsee kätevästi vanhaan kaupunkiin ja etupihalta Lidoon. Puhelimen karttaohjelma on hyvä apu kun lähtee suunnistamaan ensimmäistä kertaa alaspäin. Taksilla pääsee keskustasta n. 5€ hintaan.

 
4.1.2019

Kirjoittanut 123_JMJ_123

Mukava hotelli

Huone oli siisti ja miellyttävä. Huoneen siivous toimi moitteettomasti, vaihtoivat tyhjän vesipullon tilalle aina uuden. Aamupala oli runsas ja hotellin ravintolasta upea näkymä merelle asti. Erityistä luksustunnetta toi aamupalalla aina tarjolla oleva kuohuviini. Hotelli sijaitsi keskustasta nähden rinteessä, joten kävelymatka keskustaan ja sieltä takaisin ylämäkeen kannattaa huomioida, taksillakin toki pääsee.

 
11.12.2018

Kirjoittanut Tiina L Hyvinkää, Suomi

Hyvä sijainti

Vietimme viikon lomamme kyseisessä hotellissa. Huoneemme sijaitsi neljännessä kerroksessa, näkymä oli vuorille päin. Lähellä sijaitseva katu ja sen vilkas liikenne eivät häirinneet ainakaan yöaikaan. Päivisin olimme liikenteessä paljon. Hissit olivat ajoittain melko ruuhkaiset ja pienet hotellin kokoon nähden. Hotelli on mäellä, mutta parkkipaikan kautta 0- kerroksesta pääsi oikaisemaan mukavasti. Pysäköinti hotellin asiakkaille ilmainen, meilläkin vuokra-auto koko viikon. Aamupalatarjonta oli monipuolinen. Kerran viikon aikana söimme illalla buffetissa. Sekin oli monipuolinen. Huone oli standard huone, jossa oli tilava kylpyhuone, tilava huone kaapeilla, sänky ok, pieni nurkkaus, missä nojatuolit ja pöytä. Pieni parveke. Siivous kohtalainen, mutta itsekin oltiin kiitettävästi levitetty tavarat ympäriinsä. Palvelu vastaanotossa pääosin ystävällistä, paitsi tulo- ja lähtöpäivänä oli tylyä kohtelua. Sijaintihan on loistava, kävelymatkan päässä ostoskeskus, missä ruokakauppa ja apteekki. Lentokenttäbussi lähtee hotellin alapuolelta, niin helppo ja edullinen tapa liikkua kentältä ja takaisin. Ilmainen WiFi, joka toimi hyvin.

 
4.9.2018

Kirjoittanut sorsaton Joensuu, Suomi

Oikein mukava hotelli

Hyvä hotelli, siisti, hyväpalvelu ja mukava sijainti "hieman" ylämäkeen nousua mereltä päin noustessa. Yllätivät puolison ilmaisella illalisella kahdelle, syntymäpäivän kunniaksi. Spa osasto aika suppea mutta toimiva aika hoitoihin kannattaa varata hyvissä ajoin.

 
17.8.2018

Kirjoittanut Tiia123 Tampere, Suomi

Kiva hotelli

Viikon matka, allas-alue hyvä, kiva näköala niin altaalla kuin aamupalalla. Hyvä monipuolinen aamupala johon kuuluu skumppakin. Allasbaarilla mukava ja kohtelias henkilökunta. Ruoka ei niin erikoista, mutta saa syödäkseen. Nopea reitti keskustaan kun käyttää parkkialueen poikki menevää tietä.