1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Four Views Baia

  • Upeat maisemat
  • Lämmitetty allas
  • Ihania spa-hoitoja

Four Views Baiasta on upeat näkymät Funchalin lahdelle ja vanhaan kaupunkiin. Nauti lomapäivistä allasalueella ja hemottele itseäsi spassa. Hotellissa on myös kuntosali. Iltaisin tarjolla on viihdettä ja elävää musiikkia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvä aamiaisbuffet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 972 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Four Views Baia on elegantti hotelli, josta on kauniit näkymät Funchalin lahdelle, satamaan, katedraalille ja vanhaan kaupunkiin. Allasalueella on lämmitetty allas, erillinen lastenallas ja jacuzzi. Täällä on myös maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan ruokaa sekä buffetista että listalta. Baari, jossa on elävää musiikkia. Paddeltennis ja pöytätennis lisämaksusta. Maksuton biljardi. Pieni kuntosali yksinkertaisilla laitteilla sekä spa, jossa sauna, höyrysauna ja sisäallas lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella. Hotellibussi Funchaliin 5 kertaa päivässä. Täällä voit kierrellä kaupungin viihtyisillä kujilla ja vehreissä puutarhoissa ja nauttia maukasta ruokaa monissa ravintoloissa.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy kahden hengen huoneissa. Yksiöissä ei sisälly aterioita. Puolihoito lisämaksusta.

Juhlaillalliset 24.12 ja uutena vuotena ovat lisämaksusta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.

Hyvä tietää

Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.