1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Four Views Baia

  • Upeat maisemat
  • Lämmitetty allas
  • Ihania spa-hoitoja

Four Views Baiasta on upeat näkymät Funchalin lahdelle ja vanhaan kaupunkiin. Nauti lomapäivistä allasalueella ja hemottele itseäsi spassa. Hotellissa on myös kuntosali. Iltaisin tarjolla on viihdettä ja elävää musiikkia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Yksiö 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 952 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä hotelli, josta on upeat näkymät Funchalin lahdelle, satamaan, katedraalille ja vanhaan kaupunkiin. Allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä jacuzzilla. Ulkoallas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia.

Viihdettä ja elävää musiikkia. Ravintola, jossa tarjolla on niin buffet kuin à la carte. Baari, jossa on elävää musiikkia. Paddeltennis ja pöytätennis lisämaksusta. Maksuton biljardi. Pieni kuntosali yksinkertaisilla laitteilla sekä spa, jossa sauna, höyrysauna ja sisäallas lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Hotellibussi Funchaliin 5 kertaa päivässä.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy kahden hengen huoneissa. Yksiöissä ei sisälly aterioita. Puolihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puolihoidon jouluna tai uutena vuotena. Juhlaillalliset 24.12 ja uutena vuotena ovat lisämaksusta. Joulu- ja uuden vuoden aaton juhlaillallisille edellytetään juhlavaa pukeutumista.