Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jos lisävuode on käytössä, huoneesta tulee ahdas. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle tai 2-4 hengelle, joista 2 lasta

Kolmio

Yksinkertaisia kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jos lisävuode on käytössä, huoneesta tulee ahdas. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi

Remontoitu kaksio

Remontoituja kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jos lisävuode on käytössä, huoneesta tulee ahdas. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Mikro. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle tai 2-4 hengelle, joista 2 lasta

Remontoitu kolmio

Remontoituja kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jos lisävuode on käytössä, huoneesta tulee ahdas. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Mikro. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä, joissa on minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Mikro. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yksiö

Yksinkertaisia, hieman kuluneita yksiöitä, joissa on minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja normaali keittiövarustus. Satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle