Kroatian Saaristoristeily Captain Botalla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Jos haluat tutustua Kroatian saaristoon, niin Captain Bota on erinomainen valinta. Captain Botan reitti lähtee Splitistä, ja pysähtyy joka ilta uuteen satamaan. Päivien aikana voit nauttia lämmöstä laivan suurella kannella, ja pulahtaa vilvoittelemaan kristallinkirkkaaseen mereen.

Elämä laivalla

Captain Bota on neljän tähden risteilylaiva, johon mahtuu 38 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Laivalla on kolme kantta, sekä 250 neliöinen aurinkokansi, jossa on aurinkotuoleja, suihku ja jacuzzi. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta pääsee uimaan muutaman portaan kautta.

Elämä maissa

Iltapäivisin M/S Captain Bota saapuu uusiin satamiin ja sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Hintaan sisältyy kapunkikierrokset Hvarin kaupungissa, Korculassa, Dubrovnikissä ja Splitissä.

Joissain satamissa on mahdollista vuokrata pyörä, ja suosittelemme sen vuokraamista jotta pääset tutustumaan alueeseen ja sen ympäristöön omatoimisesti. Välimatkat ovat yleensä lyhyitä, ja matkan varrella saatat löytää kauniita uimapoukamia.

Ruoka ja juoma

Captain Botan ylimmällä kannella on noin 100 neliöinen ravintola ja lounge. Ravintola jatkuu ulkotilaan, joten voit nauttia aamiaisen ja lounaan myös ulkona. Aamiaisella tarjoillaan päivittäin tuoretta leipää, ja lounaalla paikallisia annoksia.

Panoramaikkunoista voi seurata ohi lipuvia saaria. Ravintola on ilmastoitu ja siellä on maksuton wifi sekä tv. 

Hytit

M/S Captain Botassa on 18 hyttiä erillisvuotein (90x190cm) tai parivuoteella (180x190cm). Tv satelliittikanavilla. Sähkö 220V. Maksuton ilmastointi sekä pieni tallelokero. Hiustenkuivain. Moderni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Vaatekaappi sekä tilaa matkatavaroille sängyn alla. Hyttien sisustus ja koot vaihtelevat, mutta ovat noin 10-15 neliöisiä. Ensimmäisen kannen hyteissä on pieni ikkuna. Toisen ja kolmannen kannen hytteihin kuljetaan kannen kautta, ja niissä on ikkuna ovessa.


 

Sisältyy hintaan

Ei sisälly hintaan