Huoneet

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä minikeittiöllä/olohuoneella. Keittolevyt, jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Kolmoita kahdella erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk. Toisesta makuuhuoneesta kulku parvekkeen tai rappukäytävän kautta olohuoneeseen/minikeittöön

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio merinäköalalla

Kolmioita, joissa on hieman modernimpi sisustus. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, uuni, pakastin, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tiskikone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Pienehkö yksiö

Pienehköjä yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja olohuone minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittovarustus. Huoneistot ovat melko pimeitä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Maaparveke näköalalla kohti vuoria. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.