Podgora

  • Sopii perheille
  • Pieni ja viihtyisä kohde
  • Hyvä valikoima ravintoloita

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Podgora on viihtyisä pieni kaupunki, joka ottaa avosylin vierailijat vastaan. Podgorassa rentoudut kilometrin pituisella pikkukivirannalla ja nautit hyvästä ruoasta kaupungin ravintoloissa. Kaupunki sijaitsee  Biokovo-vuoriston kupeessa ja misemat ovat upeat, joten muista ottaa kamera mukaan.

Suositut hotellit, Podgora

Hotelli Primordia, Podgora, Makarskan Riviera, Kroatia.

Primordia

alkaen 563 EUR
Yksiö/Kaksio, Hotelli Natalia, Podgora, Kroatia.

Natalia

alkaen 636 EUR
Hotelli Sunce, Podgora

Sunce - Kesä 2018

alkaen 581 EUR
Näkymä, Hotelli Villa Mandarina, Podgora, Kroatia.

Villa Mandarina

alkaen 495 EUR

Lisätiedot Podgora

Kuljetukset matkakohteessa

Kuljetus Splitin lentokentältä ensimmäisille hotelleille Makarskaan kestää noin 1 tunti 30 minuuttia ja Podgoraan noin 2 tuntia. Kuljetusajat voivat venyä huomattavasti korkeasesongin aikaan, jolloin liikennettä on paljon. Yhdistelmämatkoissa kohteiden vaihto tapahtuu Splitin sataman kautta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 7°c
helmi 8°c
maalis 12°c
huhti 15°c
touko 20°c
kesä 24°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 23°c
loka 18°c
marras 13°c
joulu 8°c
Tarkemmat säätiedot