1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Villa Geminus

  • Villa omalla altaalla
  • Upea sijainti
  • Tilaa jopa 8 hengelle

Ihana, suuri villa uima-altaalla ja hienolla merinäköalalla. Villa sijaitsee viihtyisässä ympäristössä noin 4 kilometrin päässä Makarskalta. Villaan mahtuu majoittumaan jopa 8 henkeä, joten se soveltuu helposti suuremmallekkin perheelle tai kaveriporukalle.


Huonetyyppi

Neljän huoneen huoneistoja 4-8 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

0 10:stä
Perustuu 0 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 3 km
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Geminus on tyylikäs ja tasokas villa rennossa ympäristössä noin 4 kilometriä Makarskan yläpuolella Veliko Brdon kylässä. Villassa on kaksi suurta huoneistoa ja molemmat huoneistot ovat samanlaisia; ne ovat peilikuvia toisistaan ja muodostavat yhdessä paritalon. Asunnot ovat kuitenkin erilliset, joten tunnelma on kuin omassa talossa. Oma autotalli ja suosittelemmekin vuokra-auton varaamista. Molemmissa huoneistoissa on oma allas, joten voit aamulla uida muutaman kierroksen ennen aamiaista. Aurinkotuolit ja -varjot, ulkokalusteet ja grillauspaikka. Kilometri ruokakauppaan ja 3 kilometriä rannalle.

Huomioithan, että hotelliin ei ole varattavissa lentokenttäkuljetuksia. Suosittelemme vuokra-autoa. Lue lisätietoja auton vuokrauksesta täältä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Huomioithan, että hotelliin ei ole varattavissa lentokenttäkuljetuksia. Suosittelemme vuokra-autoa.