1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Caldera's Dolphin Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 39 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Palvelu
 
9,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Sara,
Helsinki

+
Valloittava ja huippuystävällinen henkilökunta, joka kohteli jokaista kuin ystäviään. Matkan lopuksi he toivottivat meidät tervetulleeksi toiseen kotiimme milloin vain uudestaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

Teemu,
Helsinki

+
Erittäin siisti ja hyvin hoidettu hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Sijainti oli erinomainen rauhallisemmalla alueella saarta. Lämmitetty allas oli erittäin hyvä myös lapsille matalamman osion ansiosta. Näköala merelle aivan huikea.
-
Allaspyyhkeet voisi olla paremmin saatavilla, nyt niitä joutui usein erikseen pyytämään. Nettiyhteys oli aika hidas eikä vastaa nykypäivän standardeja. Näin pienessä hotellissa pitäisi wifi olla tarjolla yhdellä kirjautumisella koko hotellin alueella eikä vain omassa huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

Kaarlo,
Helsinki

+
Sijainti (Calderan reunalla), viihtyisän ja kauniin Megalochorin kylän reunalla. Huikeat näkymät huoneen terassilta/parvekkeelta (vasemmalla Akrotiri, keskellä tulivuori ja oikealla Oia). Päädyimme valitsemaan hiukan rauhallisemman sijainnin (= hotellin), koska Fira ja Oia ovat erittäin vilkkaita ja siellä ei olisi yhtä paljon omaa rauhaa tai yksityisyyttä. Hotellin palvelutaso ja siisteys oli huippuluokkaa ja ennakoivaa. Kaikki toiveet huomioitiin ja toteuttettiin. Henkilökunta toimi tiiminä ja sen huomasi. Päivittäiset hotellin järjestämät kuljetukset Firaan ja rannalle. Hotellilta Firaan siirtyminen hotellin omalla kuljetuksella kesti n. 15 min. Lähtö Firaan päivittäin klo 11:30 ja pick-up takaisin hotellille klo 18:30. Hotelli oli erittäin viihtyisä ja kotoisa.
-
Ei ole parannusehdotuksia, oli yksi parhaimmista lomamatkoista. Erittäin vahva suositus tätä hotellia harkitseville!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-25


10 10:stä

Mia,
Raasepori

+
Hotellissa oli ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Kuumalla ilmalla calderan reunalla tuulee usein ja silloin lämpötila on juuri sopiva. Maisemat olivat upeat. Seurasimme auringonlaskut omalta parvekkeelta. Aamiaisen sai halutessaan suoraan huoneeseen ja aamiainen oli herkullista. Hotellissa oli erinomainen ruoka muutenkin ja lähellä viehättävässä Megalochorin kylässä oli monta hyvää illallispaikkaa vain 10-15 min kävelymatkan päässä. Kuljetus Perissan rannalle hotellin toimesta kaksi kertaa päivässä ilmaisille aurinkotuoleille rantapyyhkeineen oli iso plussa!
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


8 10:stä

Tuula,
Lappeenranta

+
Upea sijainti Aamiainen omalle teranssille sekä ruokailut jos halusi Erinomainen perehdytys hotelliin sekä lähialueeseen Erinomaiset kuljetuspalvelut Perissaan ja Firaan
-
Minimarket hotellille esim. respan yhteyteen.Turvallisen kävelymatkan päässä ei ainuttakaan markettia ja juomavesi pitää kuitenkin ostaa yms pientä joskus tarvitsee(tai useamman hotellin yhteinen minimarket) Vähän enemmän yksityisyyttä ja rauhaa.Ystävällisyys huipussa,mutta rajansa kaikella.Jos kesken ruokailunkin pitää keskustella kuinka päiväsi on sujunut ,niin se on jo häirintää,samoin koko henkilökunnan kättelyt ja hyvästelyt ja loputon everything all right? X10 päivässä. Siivoojien toiminta käsittämätöntä ,tulivat yhtenä aamuna sisään omilla avaimilla edes koputtamatta ja säikähtivät itse niin kovasti,etteivät torstaista eteenpäin tulleet sitten ollenkaan.Koputustavat ja mm.lappu älä häiritse/voi siivota olisivat tarpeen.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-21


10 10:stä

Eija,
Kerava

+
Rauhallinen sijainti, näköala, yksilöllinen palvelu, ihana henkilökunta
-
Huoneistossa niukalti astioita: viinilasit, lautaset, aterimet puutuivat

Vahvistettu asiakas: 2018-07-07


10 10:stä

Mariia,
Hämeenlinna

+
Henkilökunta.Siisteys.Aamupala huoneeseen.
-
Joku pieni tila niille matkustajille,jotka odottavat Iltalentoa. Aamupalalle monipuolisuutta-nyt sama lista koko vkon mistä tilattiin syötävät.Allasalueelle enemmän varjoalueita+tuulensuojaa..tuulinen paikka.TOSI vilkas päätie,mistä löytyy kaupat ja pääsee Megacholirin kylään.Tämä pitäisi mainita hotelli tiedoissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-02


9 10:stä

Janne,
Mäntsälä

+
Palvelu parasta, mitä olen hotellilomalla ikinä saanut. Näkymät aivan huikeat. Todella ystävällistä palvelua. Suosittelen jos haluat viettää rentouttavan loman.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


10 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Caldera's Dolphin Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

276 arvostelua
Erinomainen
 
258
Erittäin hyvä
 
13
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2017

Kirjoittanut Maire_73 Vantaa, Suomi

Fantastista

Ensimmäinen visiitti Santorinilla ja tämä hotelli majapaikkana. Vaikka kuvat ja muiden matkaajien arvostelut lupasivatkin jo odottaa pajon emme kuitenkaan osanneet odottaa että paikka voi ylittää ne. Siitä hetkestä kun saavuimme koimme että olisimme tulleet kun kotiin. Vaikka paikka oli kauempana Firasta se ei oikeastaan tuntunut olevan kaukana mistään koska hotellilta oli järjestetty kuljetukset niin Firaan kun rannallekin useamman kerran päivässä. Huoneet olivat sisustettu hienosti ja ne olivat aina hvyin siivottu. Aamupala tarjottiin huoneeseen aina oman toivelistan mukaan!!! Henkilökunta oli aina iloinen ja ystävällinen. Kaiken huipuksi, puolisoni syntympäivänä hänelle oli hotellin kokki tehnyt kakun jonka he toivat laulun kera huoneeseen. Koska hotelli sijaitse vuoren reunalla, näköalat huoneesta ovat sen mukaiset. Itse asiassa koettiin että auringonlasku oli hienompi kun Oiasta katsottuna.

 
3.9.2016

Kirjoittanut kva22016 Helsinki, Suomi

WOW - hotelli kuin taivas!

Huoneet ovat tyylikkäät, yksilölliset ja kauniit ja niistä avautuu upea merinäköala Santorinin kuuluisaan auringonlaskuun. Vaikka hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Calderan rannalla on se kuitenkin hotellin kuljetuspalvelun ansiosta loistovalinta myös rantoja ja kaupungin palveluja kaipaavalle. Hotellin henkilökunnan luontevan ja loistavan palveluasenteen ansiosta lomamme oli taivaallisen ihana. Ja kreikassa matkanneena yllätyimme positiivisesti myös siitä, miten nopea ja luotettava hotellin WIFI on. Hotellin ravintola tarjoaa erinomaista kreikkalaista ruokaa. Kokonaisuus paras ikinä.

 
17.7.2016

Kirjoittanut Noona V

Upea loma

Olimme mieheni kanssa häämatkalla Santorinilla heinäkuussa 2016. Valitsimme hotellimme alkuvuodesta ja päädyimme Calderas Dolphin Suitesiin. Meillä ei ollut kokemusta Apollomatkoista ja pakko antaa heillekin pointsit heti alkuun. Kaikki sujui heiltä erittäin hyvin. Kentällä meitä oli vastassa iloinen opas ja sama opas auttoi meitä lähtiessämme kotimatkalle. Hotellilla meidät otettiin hymyssä suin vastaan, saimme heti alkumaljat ja sisäänkirjautuminen sujui nopeasti. Olimme varanneet kahden hengen standard huoneen, mutta hotellissa oli tehty remonttia ja iloksemme huoneemne oli paljon parempi kuin oletimme. Näkymät olivat jokaiselta parvekkeelta yhtä upeat. Huoneet ovat nykyaikaiset ja ilmastointi toimi hyvin. Aamupalan saa valita joka päivä kellonaikoineen ja se tarjoillaan omalle parvekkeelle tai altaalle. Söimme usein lounaan/illallisen hotellin ravintolassa, hintalaatu-suhde on kohdillaan ja palvelu on ystävällistä. Lähellä kävelymatkan päässä Megalochorin kylässä on myös muutama hyvä ravintola, joissa kannattaa vierailla, esimerkiksi Feggera. Hotellin lähellä on kauppa sekä leipomo. Hotellilta on päivittäin ilmainen kuljetus Perivolos Beachille sekä Firaan. Emme vuokranneet autoa tai muutakaan kulkuneuvoa ja pärjäsimme hyvin. Menimme Firasta bussilla Oiaan. Oia oli upea, mutta auringonlasku on yhtä upea hotellilta katsottuna. Hotellin rauhallinen sijainti on vain plussaa, oli ihana tulla takaisin "omaan rauhaan". Hotellin koko tiimi on aivan omaa luokkaansa. He pitivät koko ajan huolen, että kaikki ovat tyytyväisiä. Heiltä sai myös hyviä vinkkejä aktiviteeteista ja ravintoloista. Kävimme Apollomatkan retkellä läheisellä Nea Kamenin tulivuorella sekä uimme kuumilla lähteillä. Suosittelemme retkeä kaikille. Koko loma oli täysi kymppi eikä hotellia voi ylistää tarpeeksi. Se on koettava itse.

 
10.5.2016

Kirjoittanut Ellkuu Tampere, Suomi

Loistava valinta häämatkalle

Pohdimme ennen varausta pitkään hotellin syrjäistä sijaintia, mutta sijainti osottautuikin mahtavaksi; rauhassa kaupungin melulta ja ihmismassoilta kuitenkin oleellisten toimintojen vierestä. Hotellin vieressä (alle kilometrien päässä) on pieni kylä, jossa mahtavia ruokapaikkoja. Myös supermarketti ja paikallisbussipysäkki alle 500 m päässä. Oma auto ei välttämättä tarpeen. Lisäksi hotelli tarjoaa muutaman kerran päivässä ilmaiset kuljetukset pääkaupunkiin ja rannalle Perissaan. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Tilat ja huoneet ovat siistit ja viihtyisät. Hotellissa viihtyy kaikin puolin loistavasti! Kattavan aamupalan saa halutesaaan omaan huoneeseen. Vietimme täällä häämatkamme ja olimme todella tyytyväisiä. Suosittelen!

 
19.9.2015

Kirjoittanut 43Jussi55 Megalochori, Kreikka

Upea kokonaisuus

Upeat maisemat, erinomainen hotelli ja aidosti ystävällinen ja palveleva henkilökunta. Siisti huone kahdella parvekkeella, aurinkoa takuuvarmasti koko päivän. Ekstrapalveluna omavalintainen aamupala huoneeseen. Sijainti todella rauhallinen, kaukana metelistä ja ihmismassoista. Onnistuneen loman kaikki elementit! 10+.