3 Brothers

3 Brothers on hieno huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä lähellä Plaka Beachin hiekkarantaa. Huoneistoissa on keittiö. Naapurihotellissa on myös ravintola ja Agia Annan keskustasta löydät useita viihtyisiä tavernoja.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,5 10:stä
Perustuu 11 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 69 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

3 Brothers on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä hienolta hiekkarannalta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna päivisin.

Naapurihotellissa Aegean Land on allas ja kuntosali, jotka ovat hotellin 3 Brothers asiakkaiden käytössä. Plaka Beachin keskustaan on noin 1,2 km ja täällä on tavernoita ja ravintoloita. Varaa paikat Naxoksen kaupunkiin vievään maksuttomaan hotellikuljetukseen vastaanotosta.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »