1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa on satelliitti-tv, puhelin ja pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 23-26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Satelliitti-tv, puhelin ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Satelliitti-tv, puhelin ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle