1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Ramira Beach Mitsis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Maija,
Salla

+
Kaikkea mahdollista syötävää ja juotavaa aina saatavissa.
-
Ranta ei paras mahdollinen. Liian jyrkät penkat ja äkkiä syvenevä. Hiekkaranta parempi

Vahvistettu asiakas: 2019-06-28


8 10:stä

Tommi,
Espoo

+
-
Lasten altaan baarin tarjoilijalla huono ja töykeä asenne. Myös ison allasbaarin luona amatöörimäistä toimintaa: paikalla saattoi olla 7 henkilökunnan edustajaa ja kukaan ei ottanut tilausta vastaan tyhjässä baarissa. Ruokalan tarjoilijat moni hyviä, mutta joillain puuttui pelisilmä täysin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-28


7 10:stä

Sanna ,
Kouvola

+
-Vastasi melko ok nettitietoihin
-
- Kaikki tiedotteet vain ranskaksi - erittäin hankala ottaa osaa aktiviitteihin - Aktiviteetti välineet piti varata Jet time henkilöstön kautta - Buffetissa välillä erittäin hidasta palvelua ja hieman myös töykeää

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


9 10:stä

Seppo,
Turku

+
Henkilökunta ystävällistä ja palvelu oli hyvää.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


10 10:stä

Matti,
Helsinki

+
-
Iltaohjelma ei niin hyvä kuin 3 vuotta sitten, monesti toiminta kohdistui vain tietyn maan hotellivieraisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


9 10:stä

Jarkko,
Tuusula

+
Kiva iso hotellia-alue. Ravintolapisteitä mukavan paljon.
-
Lapsien ruokaan voisi kyllä panostaa, tällä hetkellä se oli kehnosti otettu huomioon. Ruoka muutenkin hyvin yksipuolista, teemailtoja voisi tuoda paremmin esille ja ilmoittaa milloin on mikäkin teemä. Nytkin olimme odottaneet meksikolaista iltaa ja ikäväksemme olimme juuri sille illalle varanneet pöydän italialaisesta ravintolasta, eli jäi meksikolaiset ruoat syömättä. Suolavesi uimaaltaissa on lasten kanssa ikävää

Vahvistettu asiakas: 2019-06-07


8 10:stä

Maikki,

+
Rannan läheisyys ja kaikki kuului all inclusive pakettiin.
-
Hotelli alue iso, kartan voisi tarjota sisään kirjautuessa kaikille, koska sellainen oli saatavissa. Osalla baaritiskin tarjoilijoista jo nyt asenne todella huono vaikka kausi alussa. Osan ruokaravintolasta voisi laittaa ns. hiljaiseksi tilaksi, mihin ei lapsilla olisi asiaa, samoin yksi syrjässä oleva allas alue voisi olla niin, ettei sinne tultaisi pienten lasten kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-07


9 10:stä

,

+
ystävällinen henkilökunta
-
WC-altaan hanan voisi vaihtaa, pintavikainen kuin kaatopaikalta otettu, vaikka 4-5 tähden hotelli

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


8 10:stä

Jani,
Oulu

+
Siisteys, hyvä liukumäkiallas ja valvoja, rauhallinen sijainti, illallinen varsin hyvä, liikuntavaihtoehtoja tarjolla, creps/vohvelibaari oli hyvä
-
Huoneiden kokonaispäivitys, esim sängyt. Saksalaiset ja ranskalaiset huomioidaan palvelussa suomalaisia paremmin. Saapuessa ei anneta juuri mitään tietoa hotellista. Ravintolan ruokavalikoimassa ei allergeeneja esillä lainkaan. Hotellin nettisivuilla maininta minigolf radasta, mitä ei enää edes ole. Pingispöytä oli piilotettu nurkkaan missä sitä ei ollut mahdollista pelata

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


9 10:stä

Sanna ,
Kangasala

+
Hyvällä paikalla. Parempi kuin osaisimme odottaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ramira Beach Mitsis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1456 arvostelua
Erinomainen
 
850
Erittäin hyvä
 
416
Hyvä
 
125
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

30.6.2019

Kirjoittanut Siirimar

Pian takaisin kiitos!

Tämä oli jo toinen kertamme Mitsis Ramira Beach -hotellissa (edellinen kerta v. 8/2014) ja olisin valmis lähtemään sinne edelleenkin uudestaan. Palvelu hotellissa on hyvää ja apua saa kysyttäessä. Suomalaisia vieraita hotellissa on huomattavasti vähemmän, kuin esim. ranskalaisia ja saksalaisia ja tämä näkyi työntekijöiden kielitaidossa (ranska esim. sujui heiltä hyvin ja osa esim. ohjelmainfoista oli vain ranskankielisiä), mutta kyllä meitä suomalaisiakin huomioitiin pienillä opituilla suomenkielisillä sanonnoilla, kuten "kippis" ja "mitä kuuluu". Kovasti he suomenkieltä yrittivät, mutta eihän se ihan vielä sujunut :D mutta kukapa sitä suomenkieltä lähtee ulkomaille kuuntelemaan :) All-inclusive oli nimensä mukainen, ruoka oli todella hyvää ja sitä oli tarjolla lähes koko ajan ja vaihteluakin oli erilaisten teemailtojen, kuten kreikkalaisen ja meksikolaisen illan merkeissä. Varsinaisten ruokien lisäksi tarjolla oli pieniä välipaloja. Työntekijät oppivat nopeasti tuntemaan vieraansa ja muistivat esim. edellisellä kerralla tilatun drinkin. Pääosin työntekijät olivat iloisia ja heidän kanssaan pystyi vitsailemaan. Ohjelmaa hotellissa oli tarjolla lähes joka hetki animation-tiimin puolesta (erilaisia pihapelejä, kuten mölkky, jalkapallo, vesijumppa yms. yms. yms. ja iltaisin iltaohjelmaa, joissa oli erilaisia taitavia esiintyjiä (mm. tanssia, musiikkia ja sketsejä). Lapsille oli joka ilta kasvomaalausta ja minidisco, jonka vauhdikkaat laulut saivat aikuisetkin leikkimään mukana. Hotellin oma ranta oli siisti ja siellä on paljon varjollisia ja ilman varjoa olevia ilmaisia aurinkotuoleja sekä rantabaari, joka kuului myös all-inclusiven hintaan. Hotellialueella voisi helposti viettää aktiviteettien ja all-inclusiven puolesta koko loman, mutta hotellilta pääsee myös kätevästi Kosin kaupunkiin (n. 4km) ja nähtävyyksiin esim. hotellilta vuokrattavalla polkupyörällä (halvin pyörä oli 5€,/pv). Myös linja-autoja kulki kaupunkiin ja takaisin melko tiheästi. Yhteenvetona voin vain todeta, että suosittelen kyseistä hotellia täydeltä sydämeltä :)

 
22.10.2018

Kirjoittanut TeemuTN_74 Suomi

Syysloma 2018 / Autumn break 2018

Vietimme perheen (2+2) syyslomaviikon lokakuun puolivälissä ja olimme ostaneet matkan Apollomatkoilta. Perhehuoneemme oli erillisessä rakennuksessa ja sisälsi oman pienen uima-altaan. Kokonaisuutena hotelli ja sen palvelut ylittivät odotuksemme ja se sopi erinomaisesti lapsiperheelle. Suurin osa hotellivieraista oli iäkkäämpiä pariskuntia ja lapsiperheitä oli jonkin verran, mutta ilmapiiri oli hyvin rauhallinen, lastenallasta lukuunottamatta ;). All-inclusive oli nimensä veroinen ja sisälsi aivan oikeasti kaiken. Kaikki oli saatavilla rannekkeella hotellialueen useista baareista ja sellainen oli myös rannalla. AI ilmeisesti kuuluu aina pakettiin mukaan, tai se kannattaa valita. Hotellin ravintolassa oli todella paljon paikallisia ruokia ja vaihtelua oli riittävästi. Se oli niin hyvä että emme käyneet koko viikon aikana missään muualla. Tarjolla olivat myös kiinalainen ja italalainen ravintola, joihin sai halutessaan varata pöydän. Lokakuun puolivälin paikkeilla pitkä lomasesonki oli alkanut hiljentyä, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Suosittelen rauhallista ja hyvätasoista paikkaa arvostaville. ========== Summary in English: Stayed for one week in mid-october in a family room with swimming pool.Overall the hotel exceeded our expectations, and it was very well suited for a family with small kids. All-inclusive is highly recommended (and perhaps even included in all packages?). Everything was easily available in pool areas and also at the beach. I was very pleased with the restaurant and the local cuisine. So much so that I never even thought about going to town for dinner. There was a reasonable variety and italian/chinese options were also available. The staff were friendly all the time and were really nice to the kids. Recommend for families looking for a quiet and classy resort.

 
31.12.2013

Kirjoittanut mrmarkblue Watford, Yhdistynyt kuningaskunta

Loistava perhehotelli

Vietin täällä loistavan viikon kahden tyttäreni kanssa viime elokuussa. Ihastuttavat huoneet merinäköalalla, henkilökunta oli todella avuliasta, viihdettä lapsille ja aikuisille, mahtavaa. Suosittelen lämpimästi. Tein paljon uusia tuttavuuksia uima-altaan tienoilla.

 
14.7.2019

Kirjoittanut RichardJ2586

Fantastic hotell

This is a fantastic hotell with fantastic staff. We loved it! We traveld with two children (One 3 years & one 1 years old). We recived a gift from the Hotel when arriving and when we where leaving, amazing!

 
9.7.2019

Kirjoittanut Martin S

Very good holiday with family.

Very good holiday with family. Very nice beach with excellent place for relaxing. Very good room service. I recomded for all what wants spent your holliday without next cost, because all is in program ultra all inclusive. Only one things, where can hotel do better service is speed with drink service or create self-service corner for drinks as beer, tea, coffee, etc. Thanks for super holiday. Martin with familly from Czech republic.