1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Ramira Beach Mitsis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Teemu,
Tuusula

+
+ Sijainti + Henkilöstö + Ravintola kokonaisuutena + All inclusive
-
- Wifi oli toisinaan heikko huoneistossa, hotellin päärakennuksessa se toimi hienosti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


9 10:stä

,

+
Bra läge- lite utanför centrum men bra bussförbindelser
-
Bra program utbud . Musiken kunde sluta lite tidigare

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

Olavi,
Tampere

+
Kaikki toimi hyvin, siistit väljät tilat niin sisällä kuin ulkoalueilla, paljon aktiviteettejä, henkilökunta oli ahkeraa ja palvelualtista. Hyvä pieni myymälä. Pyörä- ja autovuokraamojen läheisyys.
-
Allasalueen aurinkotuolit osittain kuluneita, nissä voisi olla myös vähän pehmustetta. Rantabaarissa voisi olla tuulisuojia tilanteen niin vaatiessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


8 10:stä

Teemu,
Loviisa

+
Ystävällinen henkilökunta, erittäin siisti hotelli.
-
Ruoka yksitoikkoista, lähes samaa joka päivä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


8 10:stä

Jaana,
Vantaa

+
Palvelutaso pääsääntöisesti erittäin hyvää ja meille tarjottiin promotional mahdollisuutta Kardemanaan Hotelli Blue Domes:n. Mitä kaikkea meille hotellin vaihdoksesta luvattiin ei pitänytkään paikkaansa ja kun meille ehdotettiin paluuta Psalidiin Ramira Beach:lle tämä oli meille ok. Hotelli lupasi järjestää kuljetuksen takaisin ja jonkinlaisena mielenilmauksena matkamme takaisin kesti 5 tuntia. Asiasta tehdään Apollolle erillinen korvausvaade menetetystä lomapäivästä.
-
Hotellin henkilökunta kuvailee asiat muulla tavoin matkaoppaalle, kuin mitä itse ovat asiakkaiden kanssa keskustelleet. Painottaisimme perehdyttävän palvelun laatuun, sekä rehellisyyteen. Asiakasta ei sanota valehtelijaksi, tämä liittyi hotellin tarjoamaan ns. promotional-reissuun. Asioista olisi kerrottava asiakkaalle rehellisesti, sekä karsittava epäkunnioittavaa ja asioita mutkistavaa järjestelykykyä. Jos hotelleissa ollaan asioista eri mieltä, olisi korrektia heidän sopia niistä keskenään, sekoittamatta lomailevaa asiakasta vastaan tulleisiin ongelmiin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

,

+
Hotellikokonaisuus, tilat, miljöö, huippuluokkaa, siellä koki olevansa kuin "hotellissa".
-
Hymyä, ystävällisyyttä ja ulospäin suuntautumista enemmän, vaikka onkin syksy ja raskas työperiodi takana. Vain pari peruskreikkalaista vanhempaa ravintolan miestarjoilijaa edustivat sitä kotoisuuttaa, välittömyyttä ja iloisuutta, jota me, 8 henkeä, lomailevina vieraina kolmessa polvessa odotimme. Myös aito kreikkalainen musiikki livenä pitäisi olla enemmän esillä!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


8 10:stä

Tomi,

+
Minibaari kuului hintaan ja täytettiin riittävän usein. Ruoka ja juoma tarjoilut. Kolme ravintolaa, baari, kolme allasbaaria ja ranta baari. Liikunta palvelut ja ohjattua liikuntaa halutessasi. Iltaohjelmaa tuntui olevan joka päivä. Hotellin pihasta löytyvät vuokrauspalvelut.
-
Huoneen avaimet vanhanaikaiset metalliset, kädet haisee kolikoilta aina kun koskettaa avainta. Sänkyjen päiväpeitot ja dängynpäädyt voisi päivittää. Huoneen ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä puuttui muovisuojia ja etupaneeli oli pölyinen. Aamiaisen ilmoitettiin alkavan klo 6, mutta vasta klo 7 ruuat laitettuna esille.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


8 10:stä

Toni,
Vantaa

+
Hyvä palvelu kautta linjan, mutta erityisesti cocktail Bar illalla.
-
Lasten allas alue aivan liian pieni. Todella ruuhkainen ja tila altaassa loppuu.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-20


8 10:stä

Päivi,
Vantaa

+
Puhdas js siisti, hyvä siivous. Juomia sai huoneen minibaariin joka toinen päivä. Nopea chek in ja uloskirjaus. Aurinkotuoleja alueella hyvin saatavilla.
-
Ruokiin valinnanvaraa lisää ja teemaruokia lisää. Samat ruuat joka päivä. Liian pieni ruokatila, jonotusta sisälle paljon. Kiinalainen ja Italialainen ravintola oli huonoja verrattuna muiden hotellien vastaaviin. Kahvit ja kaikki juomat pitäisi saada itse hakea pöytään. Lastenallas alue todella pieni ja ahdas. Allasbaariin muutakin syötävää lapsille kuin kakkua ja höttöleipää.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-29


10 10:stä

Jari ,
Raisio

+
Tilaa joka puolella , ruokailu sujui hyvin vaikka ihmisiä oli paljon .
-
Tarjoilijat liian innokkaasti viemässä ruokavälineet pois vaikka ruokailu oli vielä kesken .Eli ruokarauha pitäisi antaa .

Vahvistettu asiakas: 2018-06-29


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ramira Beach Mitsis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1375 arvostelua
Erinomainen
 
789
Erittäin hyvä
 
401
Hyvä
 
122
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

22.10.2018

Kirjoittanut TeemuTN_74 Suomi

Syysloma 2018 / Autumn break 2018

Vietimme perheen (2+2) syyslomaviikon lokakuun puolivälissä ja olimme ostaneet matkan Apollomatkoilta. Perhehuoneemme oli erillisessä rakennuksessa ja sisälsi oman pienen uima-altaan. Kokonaisuutena hotelli ja sen palvelut ylittivät odotuksemme ja se sopi erinomaisesti lapsiperheelle. Suurin osa hotellivieraista oli iäkkäämpiä pariskuntia ja lapsiperheitä oli jonkin verran, mutta ilmapiiri oli hyvin rauhallinen, lastenallasta lukuunottamatta ;). All-inclusive oli nimensä veroinen ja sisälsi aivan oikeasti kaiken. Kaikki oli saatavilla rannekkeella hotellialueen useista baareista ja sellainen oli myös rannalla. AI ilmeisesti kuuluu aina pakettiin mukaan, tai se kannattaa valita. Hotellin ravintolassa oli todella paljon paikallisia ruokia ja vaihtelua oli riittävästi. Se oli niin hyvä että emme käyneet koko viikon aikana missään muualla. Tarjolla olivat myös kiinalainen ja italalainen ravintola, joihin sai halutessaan varata pöydän. Lokakuun puolivälin paikkeilla pitkä lomasesonki oli alkanut hiljentyä, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Suosittelen rauhallista ja hyvätasoista paikkaa arvostaville. ========== Summary in English: Stayed for one week in mid-october in a family room with swimming pool.Overall the hotel exceeded our expectations, and it was very well suited for a family with small kids. All-inclusive is highly recommended (and perhaps even included in all packages?). Everything was easily available in pool areas and also at the beach. I was very pleased with the restaurant and the local cuisine. So much so that I never even thought about going to town for dinner. There was a reasonable variety and italian/chinese options were also available. The staff were friendly all the time and were really nice to the kids. Recommend for families looking for a quiet and classy resort.

 
31.12.2013

Kirjoittanut mrmarkblue Watford, Yhdistynyt kuningaskunta

Loistava perhehotelli

Vietin täällä loistavan viikon kahden tyttäreni kanssa viime elokuussa. Ihastuttavat huoneet merinäköalalla, henkilökunta oli todella avuliasta, viihdettä lapsille ja aikuisille, mahtavaa. Suosittelen lämpimästi. Tein paljon uusia tuttavuuksia uima-altaan tienoilla.

 
24.3.2019

Kirjoittanut Toniaasuen

One of the best summer holidays

Went with two other families - August 2017 in all we had 6 young children from ages 8 to 13years and and 8 adults. The hotel staff are lovely and respectable. We were welcomed with lovely face towel and Greek speaks mint drink - officially one of the best mint drink I have ever tasted. I actually went there the next day and again for the drink and I was offered again and again. This drink can only be accessed at the reception. We were chaperoned into our rooms. We had the family from( land view) which was just fine for us. I must admit that the the rooms with own swimming pools was cool, but why have a pool all to yourself? The children quickly made friend with other in the public pool, so this was a far better option. There was activities every night, kids disco and through out the day. The boys in our group loved football, so they would go out in the evening from 6pm for a match with other children. This was within and organised by the hotel. The coach was female and good at her job- 5 star to the coach. The hotel has three pool including an indoor pool, so was not too busy. I wasn’t keen on the salt water pool so spent most time in the fresh water pool with the kids. There is a good gym facility where you could keep fit whilst keeping in shape from eating the fabulous food. The restaurant staff are always welcoming. We booked in for the Chinese dinner and I didn’t like it one bit, but the others in my group enjoyed it. We also booked in for the Italian dinner, which was just about ok for me. The good thing is there is always good food around, so if the Italian or Chinese is not your thing there are options. Things to do: Kos is a lovely town, we went on the three islands cruises, visited the kos town a number of times by getting a bus outside the hotel. We also went on a day trip to the Aquatica water park, if you tell the restaurant a night before they would prepare a lunch pack for you. We went on a day trip to Bodrum- Turkey which comes highly recommended. With too much to do and just seven day book we missed out on spending a day at the sister hotel in K ardamena. The hotel comes highly recommended.

 
19.2.2019

Kirjoittanut gman032 Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Beautiful beach hotel

Stayed last summer, stunning location, rooms are clean with great views( worth the extra for a sea view). Food was generally good, but as with most all inc hotels had to queue to get a table at busy times breakfast & dinner. Both Italian & Chinese are worth a visit for a change but book well in advance as bookings go fast! Beach is good but it’s pebbles so beach shoes are a must. Mini bar topped up every couple of days which is brilliant. Drinks at bars are bit hit & miss for service. You can walk into kos town to do some sight seeing. Can’t go wrong with mitsis chain in Greece

 
15.1.2019

Kirjoittanut Jo M Stockport, Yhdistynyt kuningaskunta

Superb Hotel and staff

Stayed here in October 2018 at the end of the season. The hotel was spotless and the staff were so helpful and polite and could not do enough for you. We were all inclusive and I must say that the food was exceptionally varied and there was a superb selection that would cater to a wide audience. All was cooked and presented to a high standard. We enjoyed the Italian speciality restaurant, that has to be pre booked, the service and fare again was to a very high standard. Unfortunately we could not secure a booking for the Chinese restaurant but other guest advised that it was also to a high standard. The family room we occupied was splendid as the room could be divided which is ideal for privacy and at the same time affording safety for the kids. There was an abundance of fresh towels daily and room service was every day. The mini bar was well stocked daily with soft drinks , beers, spirits and a full bottle of wine every other day. As it was the end of season there was, in the last 3 to 4 days no lifeguard at the pool with all the slides for the kids as seemingly the life guard had gone home for the winter. Upon raising this health and safety issue an hotel member of staff was promptly sent to supervise. In terms of the entertainment it was rather a bit hit and miss , however, I am assuming it was because it was the last week of the season and people were heading home for the winter. The beach bar was well equipped and you were able to get a bite to eat too if you wanted. There were pleanty of sunbeds available. The clientel was a wide mixture of Western European’s , there were many families with children if all ages as well as middle aged couples with no kids. The children’s entertainment was far superior to that of the adult entertainment! The children’s entertainers were, as I discovered, contracted right to the last day of the season! On site you can hire push bikes at a very reasonable daily rate and this proved to be one of the best decisions made as we were able to explore the surrounding are with ease and even cycled into town to explore further afield as it is so flat. We also visited the sister hotel, Ramiro Blue Domes, at the opposit end of the island, for lunch one day as we were advised by reception that this was permissible as we were all inclusive. The clientel were younger, loads more kids decor more modern etc, however, you are not near the town and unless you hired a car you would be stuck on the complex. I would highly recommend the Mitsis Ramiro Beach Hotel and would gladly return again.