1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kipriotis Maris Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Lasse,
Tampere

+
Hyvät allastilat ja erityisesti lämmin vesi
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


8 10:stä

Jarmo,
Ainasoja

+
-
Liian äänekäs ilmastointi, pistorasioita huoneissa liian vähän, pelisali melko onneton

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


8 10:stä

,

+
Siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta.
-
All inclusive olikin vain osittainen all inclusive, esim. juomatarjonnassa oikea appelsiini ei kuulunut siihen. Hotelli tuntui jotenkin säästöhotellilta, ruoka kylmää, niukasti maustettua, mehut keinomehuja. Vaihtaisin kokit.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


8 10:stä

Merja,
Masku

+
Ruokaa oli riittävästi ja monipuolista. Allasalue siisti ja mukava. Hotelli oli muutenkin siisti.
-
Allasalueelle enemmän ohjelmaa samoin iltaisin. All Inclusive juomia/drinkkejä voisi olla isompi valikoima. Rantabaarissa olisi saanut olla myös olutta ja viiniä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

Metta,
Hämeenlinna

+
Hyvä, runsas aamiainen, tilavat huoneet, joiden siivous toteutettiin päivittäin erittäin hyvin. Paljon erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja iltaohjelmaa hotellilla. Mukavat sängyt tyynyineen! Apollon matkaoppaat hyvin esillä ja aina tavoitettavissa.
-
Allaspyyhkieistä, hotellialueesta ja ruokailuista myös toisten hotellien eri ravintoloissa ei annettu respassa infoa automaattisesti, vaan joka asiasta tuli itse kysyä. Pistorasioita huoneissa vain kaksi vapaana, joista toinen ainoastaan käyttökelpoisessa paikassa. Altaalla vain muutamat tuolit aseteltu optimaalisesti aurinkoon nähden, ja nämäkin varattiin jo aikaisin aamusta pyyhkeillä. Hotelli-infossa luki, että tähän puututaan, mutta ainakaan näin sesongin lopussa (lokakuu) ei asiaan puututtu. Myös allasbaarin palvelu melko ammattitaidotonta (drinkkien valmistus ei onnistunut, vain yksi henkilö tiesi päivän lounaspastan, mutta ei ollut koskaan paikalla), mutta ilmeisesti tämäkin johtui juuri sesonkikauden loppumisesta.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

Markus,
Kokkola

+
Rauhallinen sijainti, lämmitetty uima-allas, hyvät sängyt.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

Jaakko,
Hämeenlinna

+
-
Iltaohjelmista ei etukäteen tiedoitettu.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


7 10:stä

Niina,
Järvenpää

+
Hyvä ruoka siisti
-
Huone liian suuri ja vanhahtava. Odotin enemmän vesijumppa... ilta ohjelmaa myös kaivattiin

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


9 10:stä

Jamo,
Iisalmi

+
Kaikki toimi mahtavasti. Suosittelen menemään ja kokemaan. Helppo olla lasten kanssa kun helppo alue liikkua.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-28


8 10:stä

Olavi,
Jyväskylä

+
Hyvä palvelutaso. Hyvät huoneet (etenkin kun vertaa Panoraman kokolattiamattohuoneisiin..).
-
Hotellialueista ja (muiden) hotellien palveluista olisi ehkä kaivannut lisää tietoa. Tenniskenttä löytyi vasta viimeisenä päivänä ja biljardi sekä pöytätennis ihan sattumalta.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kipriotis Maris Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

703 arvostelua
Erinomainen
 
326
Erittäin hyvä
 
238
Hyvä
 
83
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

11.10.2018

Kirjoittanut Kukonpojat Jyväskylä, Suomi

Hieno hotelli lähellä rantaa - hyvä palvelu

Hieno hotelli jossa on hyvä palvelu. Jouduimme yöpymään ylibuukkauksen takia yhden yön ylhäällä sijaitsevassa Panorama hotellissa,mutta onneksi saimme pian huoneen Maris suitesta. Huone oli paljon parempi kuin Panoraman kokolattiamaton valtaamassa hotellissa. Hotellissa oli maittava aamupalabuffee ja all-inclusive tarjolla. Hotellialueella iso uima-allas sekä erilaisia aktiviteetteja (tennis, hyvä kuntosali, biljardi- ja pingispöytiä..) tarjolla. Palvelualtis henkilökunta sai loman tuntumaan lomalta. Hotelli sijaitsee Psalidissa jossa jokunen taverna ja marketti. Hotellilla oma kauppa jossa kohtuulliset hinnat. Hotellin lähistöllä linja-autopysäkki sekä auton ja pyörien vuokrauspaikat. Suosittelen perheille sekä pariskunnille.

 
9.10.2018

Kirjoittanut KauMe Hämeenlinna, Suomi

Great hotel for all kind of groups!

Wide range of breakfast, rooms were clean and nice, friendly and helpfull staff! Kerrankin hotelli, jossa sängyt ja tyynyt olivat mukavat ja uni maistui. Aamupala tosiaan erittäin runsas valikoimaltaan, ja kuulemma myös All Inclusiveen kuuluneet lounas, päivällinen ja yöpala. Allasjuomat ja snäkit melko hintavia, joten All Inclusive suositeltavaa. Terveellisempääkin ruokaa tarjolla ja allergiatkin hyvin huomioitu. Hotellialue melko iso laajoine palveluineen. Kuntosali ja erilaiset ohjatut liikuntamuodot ajoivat hyvin asiansa ja sisarhotellien palveluita oli myös helppo hyödyntää. Keskustaan todella kätevä mennä viereiseltä bussipysäkiltä tai pyörällä suoraa pyörätietä. Pyörä- ja autovuokraamot ihan hotellin vieressä. 5 tähden hotelliksi en ihan luokittelisi, mutta 4 tähteä heittämällä. Ainoat miinukset ehkä hotellin alueen organisointi, koska kulkuväylät kiersivät yleensä turhan kaukaa eikä ylimääräisiä ”oikoreittejä” oltu tehty. Hotellilla kuitenkin käytössä myös kuljetus huoneisiin liikuntarajoitteisia tai laiskureita varten. Toinen miinus heikko infoamisen taso käytännöistä tai palveluista ylipäätään. Aikalailla tutkimalla itse hotellin ympäristöä löysi majoitukseen kuuluvat palvelut, mutta monesta asiasta piti myös kysyä erikseen. Erittäin hyvä hotelli kuitenkin kokonaisuudessaan sekä lapsiperheitä, pariskuntia, että kaveriporukoitakin varten, vahva suositus!

 
2.7.2017

Kirjoittanut 153cihata

Mukava

Viihtyisä ja hyvätasoinen hotelli. Sopii myös pariskunnille. Aktiviteettejä on joka lähtöön. Lähialueella ei montaa ravintolaa, mutta pyörällä kätevä mennä Kosin keskustaan n.5km ja pyörän vuokra halpa.

 
17.5.2017

Kirjoittanut HannuR66

Palveluun panostavat

Henkilökunta erittäin palvelullista ja hymyilevää. Hotellin ja rannan välistä menee tie ja rantaan on noin 150 metriä. Oltiin hotellissa toukokuussa viikolla 20. Lämpöä oli päivällä 23-27 astetta. Huoneisto oli parvekkeen kanssa noin 52 neliötä. Siivous päivittäin keskinkertaista tasoa. Sängyt hyvät ja sopivan pehmeät. Ilmastointi laitetaan päälle vasta kesäkuun alussa, joten liika kuumuus häiritsee yöunta. Parvekeoven auki jättäminen oli virhe itikoiden takia. Tulevat myös ulko-oven alta, joka taitaa olla ainut korvausilmareikä eli sitä ei voi peittää. Syötiin aamiaisten lisäksi hotellissa vain yksi lounas ja illallinen, jotka kaikki olivat keskinkertaista parempia buffet tarjoiluja (vrt. 3-4 tähden hotellit). All inclusive asiakkailla on mahdollisuus varata etukäteen 24 tuntia ennen naapurihotellin Panorama Adriane ravintolasta buffet illallinen. Puitteet ovat Marista ylellisemmät, mutta ruoka oli kehnoa. Panoraman Sky Bar:issa kannattaa käydä ottamassa valokuvia, huikeat näkymät. Ainakaan viikkoa ennen sesonkia sieltä ei saanut edes kahvia eikä siis myöskään Irish Coffeeta. Muut coktailit sentään onnistuivat. WIFI:n toiminta hyvä vain lähellä aulatiloja. Soneran mobiili-yhteys (4G) hyvä ja Elisan lähes toimimaton.

 
15.12.2016

Kirjoittanut kimmo_nieminen64 Nummela

allinclusive

Ilmat suosivat elokuun alussa. hotellin palvelu oli erinomaista,henkilökunta huippu tyyppejä varsinkin allasbaarin puolella. Ruoka oli suhteellisen monipuolista,vaikka jotkut nirppanokat valittavatkin yksipuolisuudesta. Nälkä ei kyllä jäänyt minään kertana. Rantabaari hieman ei niin tasoon sopiva luukku.bussiyhteydet kaupunkiin hyvät.