Blue Lagoon Ocean

Tervetuloa tyylikkääseen hotelliin Blue Lagoon Ocean, joka toivottaa vieraakseen aikuiset matkustajat. Täällä voit viettää rentouttavia päiviä altaalla ja rannalla All Inclusiven tuodessa lisämukavuutta lomallesi. Tutustu Kosin kaupunkiin lomasi aikana ja kiertele läpi kapeiden kujien ja nähtävyyksien. Voit myös nauttia olostasi hotellilla ja varaa huone omalla altaalla.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Kahden hengen huone jaetulla altaalla 2 hengelle. Juniorsviitti 2 hengelle. Juniorsviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 247 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Lagoon Ocean on uudistettu hotelli, joka toivottaa vieraakseen yli 16 -vuotiaat henkilöt. Täällä asut uusissa, raikkaissa huoneissa. Lisämukavuutta lomaasi tuo huone merinäköalalla tai omalla altaalla. Hotellilla on kaksi yhteistä ulkoallasta ja sisäallas sekä spa. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Cocktail- ja allasbaari. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellilta, täällä voit virkistäytyä pulahtamalla turkoosinsinisessä meressä.

All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja hotellilta löydät pääravintolan, jossa tarjoillaan aamiais- ja illallisbuffet vaihtuvine teemailtoineen. Allasravintolassa tarjoillaan lounasbuffet. Näiden lisäksi löydät hotellilta myös à la carte -ravintolan ja snackbaarin. Pukukoodi ravintoloissa; ei rantavaatteita tai shortseja, miehillä pitkät housut.

Erityisen rentouttavan lomasta tekee käynti hotellin spassa (lisämaksusta). Täällä voit uida sisäaltaassa, saunoa tai käydä hoidoissa. Aktiivisemmille lomailijoille on tarjolla tennistä, beach volleyta tai pingistä maksutta. Iltaohjelmaa ja livemusiikkia useita kertoja viikossa. Maksuton wifi hotellialueella. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri.

Psalidissa on muutamia ravintoloita ja tavernoja. Enemmän tarjontaa löydät Kosin kaupungista, joka on noin 5 kilometrin päässä. Kaupunki on kulttuurillisesti rikas ja se vie sinut takaisin antiikin Kreikkaan. Kiertele läpi kapeiden, tunnelmallisten kujien, pysähdy nauttimaan lasillisille ja vietä iltaasi kaupungin herkullisissa ravintoloissa. Ota illan tullen suunta kohti baarikatua ja jatka seikkailua.

Ateriat

  • Aamiaisbuffet, klo 07:00-10:00-
  • Mannermainen aamiainen, klo 10:00-11:30.
  • Lounasbuffet, klo 12:00-14:30.
  • Välipalaa, klo 11:30-16:00.
  • Illallisbuffet, klo 18:30-21:30.
  • Illallinen kerran viikossa á la carte -ravintolassa (juomat lisämaksusta).
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-00.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa