1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Imperial -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Maarit,
Espoo

+
Hyvä sijainti, ranta ja keskusta lähellä Hotelli ja huoneisto ylitti odotukset
-
Siivouksen yhteydessä huoneemme ovi oli jätetty auki. Huomasimme tämän rannalta palatessamme ja annoimme palautteen hotellin respaan. Ilmastointi voisi sisältyä matkan hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


6 10:stä

Karoliina,
Vantaa

+
Allasalue on mukava.
-
Monipuolisempi aamiainen, ystävällisempi palvelu.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


9 10:stä

Mika,
Helsinki

+
Mukava henkilökunta, hyvä sijainti, kiva allasalue ja allasbaari.
-
Vaihtelevuutta aamiaiseen olisi kiva saada.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


10 10:stä

,

+
Ihmettelin miksi hotelli oli kaksi tähteä. Hotelli oli paljon parempi
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


9 10:stä

Jani,
Helsinki

+
Ystävällinen ilmapiiri, loistava palvelu, allasalue oli mahtava
-
Aamupalan ku toisivat muun hotellin tasolle niin olisi täys10. Toki kuvauksessa luki yksinkertainen aamupala mutta se on ainut mitä kehittäisin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


8 10:stä

Katri,
Arvola

+
Hyvä sijainti, paljon aurinkotuoleja altaalla.
-
Hotellin respasta varattavien polkupyörien vuokrauspiste lähemmäksi tai ainakin henkilökunta voisi ilmoittaa, että matkaa vuokraamoon hotellilta on reilu 2 km. Vuokrauspaikan kaveri haki autolla, mutta pyörät palautettuamme emme saaneet kyytiä takaisin eikä suostuneet meille taksia tilaamaan. Hotellin läheltän (n. 200 m) sai pyöriä vuokralle sammalla hinnalla, mutta ajattelimme, että käytämme/ tuemme hotellin palvelua.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-13


9 10:stä

Merja,
Kausala, Iitti

+
Erittäin ystävällinen palvelu ja erinomainen siivous. Asuimme huoneistossa johon ei kuulunut aterioita emmekä lounastaneet allasbaarissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-06


9 10:stä

Lars,
Hobro

+
-
Vi er ikke blevet gjort opmærksom på at det kostede extra for at få air condtion i lejligheden...... Dårlig service af Apollo.. Hotellet gjorde opmærksom på at det ikke var første gang man hørte den historie .

Vahvistettu asiakas: 2019-07-11


8 10:stä

Githa,
Frederikssund

+
Roligt hotel
-
ingen

Vahvistettu asiakas: 2019-06-07


9 10:stä

Bruno,
Tåstrup

+
Gode senge, gode solsenge
-
nej

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

275 arvostelua
Erinomainen
 
144
Erittäin hyvä
 
89
Hyvä
 
31
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

27.1.2014

Kirjoittanut Anthony G Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava perheyrityshotelli...

Varasimme matkan Kosille syyskuun 2013 loulla, koska emme ole olleet siellä aikaisemmin. Rakastuimme paikkaan. Perhe, joka pyöritti hotellia, oli todella todella mukava ja mikään ei tuntunut olevan heille vaivaksi. Huoneet olivat moitteettomassa kunnossa, aika tavallisia ja hieman pieniä, mutta puhtaita. Allas oli puhdas ja ympärillä oli runsaasti aurinkotuoleja kaikille. Siellä alkoi juuri kreikkalainen ilta, joka oli meidän kannalta paljon parempi vastine rahoille, kuin vastaava, joka oli tarjolla Thomas Cookin edustajilla. Baarin naposteltavat ovat perustavaraa, mutta hyvä vastine rahoille ja minä kykenin jopa syömään useimpia ruokia, vaikka olen gluteeni-intolerantti. Tien toisella puolella on lisäksi mahtava paikallinen ravintola, jota pyörittää Hassan ja hänen perheensä, siellä on pakko käydä. Hän kohtelee sinua, kuin olisi tuntenut sinut koko ikänsä. Varaa kolmen saaren matka ja mene Caterinalla, jonka kapteeni George on tosi hauska tyyppi. ÄLÄ varaa matkaa edustjilta, sillä he laskuttavat tuplasti tai jopa triplasti. Sama, jos menet Bodrumiin, varaa oma matkasi tai saat matkan joillekin raunioituneille tuulimyllyille ja tulet raahatuksi ympäri kultamarkkinoita kilometrien päässä etkä pääse rentoutumaan Turkissa ollenkaan. Ainoa valituksen aihe oli AAMUPALA, todella huono taso ja laimea appelsiinimehu. Muuten heitä ei haittaa, jos tuot omat ruokasi. Hotellin takana on Carrefour, joka on puolet halvempi, kuin pienet pääkadulta löytyvät minimarketit. Vuokrasimme myös pyörät Motoharleystä ja pyöräilimme kaikkialle, mukaan lukien kylpylöihin. Varaisimmeko hotellin uudelleen??? Kyllä, silmänräpäyksessä! Se oli puhdas, ystävällinen ja tämä on kaikkein tärkein asia jokapäiväisen huoneiden siivoamisen lisäksi.

 
12.7.2019

Kirjoittanut Willenhall06 Wolverhampton, Yhdistynyt kuningaskunta

Fab holiday

Just got back from 11nights at the imperial hotel , what a great place it is, rooms cleaned everyday, all staff are really friendly and helpful nothing is a problem to any of them love the upgrade on the dining room gives it a real contemporary feel,give the Greek night a go you'll love it great fun and food brilliant really recommend this hotel , ideally situated near the town without the noise.....see you all next year

 
2.7.2019

Kirjoittanut Delan1

Summer holidays

Fantastic hotel all ways gone inclusive changed for bed /Breakfast room BRILL staff fantastic can't do enough for you.look out for Tony and Alex bar staff brilliant cocktail amazing. Room cleaned ever day can't wish for more 👓❤👌👌👌

 
24.6.2019

Kirjoittanut elvis15 Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic, home from home

Just returned from a two week stay. Been before and will be going again, why not, its got everything you want, its a fantastic holiday among friends. if you need to know anything just ask i will be more than happy to share my experience.

 
13.6.2019

Kirjoittanut bluenyellow Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Hidden Gem!

Wow for the star rating this beats all expectations even after reading previous good reviews!!!! Hotel undergone a refurb and everywhere is lovely and modern with a contemporary feel but still keeps it original charm. This is down to the lovely family that own/run this hotel. Everywhere is spotless! All of them very hands on and nothing too much trouble. Never a problem with sunbeds as majority of guests go to the beach so never any need to put towels out! The drink and food prices are competitively priced. They do continental breakfast but all good. If you want a full english just pop over to Caravan which does a fantastic breakfast at excellent value. Rooms modern and very clean, with comfy beds. Location great on a quiet street away from main noise/roads. Only 5 mins walk to beach and the beach bars/restaurants and just 10mins to main harbour. There is nothing at all to fault with this hotel and will definitely return!!!