Kokemuksia Imperial -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 161 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Merja,
Taavetti

+
Rauhallinen hotelli, lähellä keskustaa sekä rantaa Ihana henkilökunta Siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-04


9 10:stä

Annukka ,
Kuopio

+
Lähellä rantaa/keskustaa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-30


10 10:stä

,

+
Tosi hyvä allasalue, oikein hyvä ruoka allasbaarissa. Mukava yksiö. Erittäin hyvä siivous! Ystävällinen palvelu. Tosi hyvä sänky ja hyvät tyynyt. Hienot vessat allasalueella. Olemme erittäin tyytyväisiä hotelliin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


8 10:stä

Iina,
Helsinki

+
Hyvä sijainti, allasalue sekä lainattavat uimalelut.
-
Aamupalalta usein suurin osa ruuista loppunut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


8 10:stä

Maarit,
Espoo

+
Hyvä sijainti, ranta ja keskusta lähellä Hotelli ja huoneisto ylitti odotukset
-
Siivouksen yhteydessä huoneemme ovi oli jätetty auki. Huomasimme tämän rannalta palatessamme ja annoimme palautteen hotellin respaan. Ilmastointi voisi sisältyä matkan hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


6 10:stä

Karoliina,
Vantaa

+
Allasalue on mukava.
-
Monipuolisempi aamiainen, ystävällisempi palvelu.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


9 10:stä

Mika,
Helsinki

+
Mukava henkilökunta, hyvä sijainti, kiva allasalue ja allasbaari.
-
Vaihtelevuutta aamiaiseen olisi kiva saada.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


10 10:stä

,

+
Ihmettelin miksi hotelli oli kaksi tähteä. Hotelli oli paljon parempi
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


9 10:stä

Jani,
Helsinki

+
Ystävällinen ilmapiiri, loistava palvelu, allasalue oli mahtava
-
Aamupalan ku toisivat muun hotellin tasolle niin olisi täys10. Toki kuvauksessa luki yksinkertainen aamupala mutta se on ainut mitä kehittäisin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


8 10:stä

Katri,
Arvola

+
Hyvä sijainti, paljon aurinkotuoleja altaalla.
-
Hotellin respasta varattavien polkupyörien vuokrauspiste lähemmäksi tai ainakin henkilökunta voisi ilmoittaa, että matkaa vuokraamoon hotellilta on reilu 2 km. Vuokrauspaikan kaveri haki autolla, mutta pyörät palautettuamme emme saaneet kyytiä takaisin eikä suostuneet meille taksia tilaamaan. Hotellin läheltän (n. 200 m) sai pyöriä vuokralle sammalla hinnalla, mutta ajattelimme, että käytämme/ tuemme hotellin palvelua.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

283 arvostelua
Erinomainen
 
146
Erittäin hyvä
 
91
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

8.8.2019

Kirjoittanut Johannamria Hämeenlinna, Suomi

Pariskunnan viikon matka.

Loistava hotelli, hyvällä sijainnilla, ei meluisa öisin. huvät huoneet, viihtyisä allas. Henkilökknta avuliasta. Ainut miinua aamupalasta kun puuttui tuoreet hedelmät/vihannekset. Vähän suomalaisia Suosittelen.

 
27.1.2014

Kirjoittanut Anthony G Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava perheyrityshotelli...

Varasimme matkan Kosille syyskuun 2013 loulla, koska emme ole olleet siellä aikaisemmin. Rakastuimme paikkaan. Perhe, joka pyöritti hotellia, oli todella todella mukava ja mikään ei tuntunut olevan heille vaivaksi. Huoneet olivat moitteettomassa kunnossa, aika tavallisia ja hieman pieniä, mutta puhtaita. Allas oli puhdas ja ympärillä oli runsaasti aurinkotuoleja kaikille. Siellä alkoi juuri kreikkalainen ilta, joka oli meidän kannalta paljon parempi vastine rahoille, kuin vastaava, joka oli tarjolla Thomas Cookin edustajilla. Baarin naposteltavat ovat perustavaraa, mutta hyvä vastine rahoille ja minä kykenin jopa syömään useimpia ruokia, vaikka olen gluteeni-intolerantti. Tien toisella puolella on lisäksi mahtava paikallinen ravintola, jota pyörittää Hassan ja hänen perheensä, siellä on pakko käydä. Hän kohtelee sinua, kuin olisi tuntenut sinut koko ikänsä. Varaa kolmen saaren matka ja mene Caterinalla, jonka kapteeni George on tosi hauska tyyppi. ÄLÄ varaa matkaa edustjilta, sillä he laskuttavat tuplasti tai jopa triplasti. Sama, jos menet Bodrumiin, varaa oma matkasi tai saat matkan joillekin raunioituneille tuulimyllyille ja tulet raahatuksi ympäri kultamarkkinoita kilometrien päässä etkä pääse rentoutumaan Turkissa ollenkaan. Ainoa valituksen aihe oli AAMUPALA, todella huono taso ja laimea appelsiinimehu. Muuten heitä ei haittaa, jos tuot omat ruokasi. Hotellin takana on Carrefour, joka on puolet halvempi, kuin pienet pääkadulta löytyvät minimarketit. Vuokrasimme myös pyörät Motoharleystä ja pyöräilimme kaikkialle, mukaan lukien kylpylöihin. Varaisimmeko hotellin uudelleen??? Kyllä, silmänräpäyksessä! Se oli puhdas, ystävällinen ja tämä on kaikkein tärkein asia jokapäiväisen huoneiden siivoamisen lisäksi.

 
25.9.2019

Kirjoittanut PelleH Stockholm, Sweden

Still the worst hotel in Kos

OK location but staff and prices are horrible. Pool is supercrowded most of the time. Prices at bar is 100% more expensive than nearest bar. Manager is a piece of work. Could go on and on and on but just stay away

 
1.9.2019

Kirjoittanut Sera K

Excellent staff!

So clean hotel, warm and helpful staff, excellent price and value balance, rooms are new ,clean, optimum in size and cozy . Breakfast is delicious! Location is great! Reception is very helpful and kind! Sera

 
12.7.2019

Kirjoittanut Willenhall06 Wolverhampton, Yhdistynyt kuningaskunta

Fab holiday

Just got back from 11nights at the imperial hotel , what a great place it is, rooms cleaned everyday, all staff are really friendly and helpful nothing is a problem to any of them love the upgrade on the dining room gives it a real contemporary feel,give the Greek night a go you'll love it great fun and food brilliant really recommend this hotel , ideally situated near the town without the noise.....see you all next year