1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Olympic -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Joonas,
Helsinki

+
Hinta, henkilökunta, uima-allas ja sen ympäristö sekä sijainti.
-
Monipuolisempi aamiainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-14


7 10:stä

Juhani,
Tampere

+
Henkilökunta
-
Jos palvelut on maksullinen niin kannattaa mainita siitä erikseen . Esim ilmastointi

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


8 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta, siisti ja rauhallinen hotelli, viihtyisä allas-osasto, hyvä&riittävä aamupala
-
Sängyssä huono jousitus- nukkui huonosti ja heräili useampaan kertaan yöllä! jääkaappi äänekäs, herätti myös öisin suihkussa pelkkä käsisuihku - hankala peseytymiseen

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


8 10:stä

Pinja,
Turku

+
Simppeli hyvä hotelli.
-
Kerrottaisiin siitä että hotelli sijaitsee mäen päällä ja lähin kauppakin on mäen alla. Rannalle on kyllä enemmän kuin 500m matkaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

Anu,
Kauniainen

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta. Allasalue kiva. Aamiainen suppea mutta riittävä ja hyvä.
-
Suihkunurkkaa lienee hankala suurentaa... mutta tämäkin oli tiedossa ennen matkaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


7 10:stä

kari,
Orimattila

+
Henkilökunta hyvä ja ystävällinen.
-
Vedenkeitin olisi kiva murukahville tai teelle .

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


10 10:stä

Mor o dotter,
Finland

+
Fint o rent poolområde. Trevlig o tillmötesgående personal.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

Maija,
Vantaa

+
Rauhallinen hotellli, erittäin ystävällinen henkilökunta.
-
Vedenkeitin olisi hyvä lisävaruste. Lisäksi hotellikuvauksessa kannattaisi mainita, että hotellille on kova kiipeäminen keskustasta/rannasta - kuvauksessa nyt mainittu mäki ei ole hotellin takana ("Jyrkkä mäki hotellin takana."), vaan edessä, jos asukkaiden normaalia liikkumissuuntaa ajattelee. Me kyllä tiesimme asiasta aiempien kommenttien perusteella ja karttaa katsoneena - hyvää liikuntaa, mutta voi olla kuumalla säällä turhan rankkaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


7 10:stä

Ville,
Viitasaari

+
Ilmainen aamupala ja wifi
-
Kattavavampi aamupala, esim. hedelmät

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

Kirsti,
Kerava

+
Hyvä siivous, ystävällinen henkilökunta, allasalue kiva ja aurinkoinen, hyvä aamupala
-
Suihkuverho vaihtoon

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Olympic -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

42% matkustajista suositttelee

64 arvostelua
Erinomainen
 
12
Erittäin hyvä
 
24
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

22.5.2018

Kirjoittanut MrMakinen2015 Eurooppa

Hiljainen hotelli mäen päällä

Olimme viikon toukokuussa 2018 tässä hotellissa. Siisti rauhallinen hotelli joka sijaitsee jyrkän mäen päällä kuten esitteessä on mainittu. Mukava henkilökunta. Aamiainen ihan riittävä tähän hintaan jossa oli kahvia, teeta, leipää, sämpylää, kinkkuleikettä ja juustoa. Pari sorttia kanamunaa ja mehua. Kreikkalaista jugurttia ja persikoita. Aamupala tarjoillaan klo 8.30-10.30. Huoneessa oli ihan tilava jääkaappi mutta ei siis mitään minikeittiötä. Sänky oli 190cm ja +90kg aikas heikko sillä kropassa tuntui patjan jouset. Myöskin sängyn puukehikot aiheutti sen että 190 ja pidemmät kärsivät nukkuessa.

 
27.7.2016

Kirjoittanut matiasfinland

Four tourists from Finland

God hotel and very friendly staff.Breakfast is god time but breakfast bread is all same. Wi-fi worked better reception than rooms. Hotelli oli hyvä ja henkilökunta oli todella ystävällinen.Aamiaisella sai leipää jugurttia fetaa tomaattia kurkkua muroja vesimelonia kinkkua juustoa ja juomaksi kahvia ja mehua. Wi-fi toimi pätkitellen huoneissa joten kannattaa mennä aulaan jos haluaa katsoa nettiä. Todella hyvä hotelli hinta laatu suhteeltaan. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI

 
22.7.2016

Kirjoittanut perrtsa2015 Sastamala, Suomi

Siisti ja rauhallinen hotelli

Hotelli oli erittäin siisti ja rauhallinen. Asuimme hotelissa viikon eikä koko aikana kuulunut mitään häiritseviä ääniä. Huone siivottiin joka päivä. Sijainti on muuten hyvä, mutta rannan suunnasta hotellille on aika jyrkkä nousu. Toisaalta jalkalihakset siinä ylös-alas rampatessa vahvistuivat. Linja-autoasema on hotellilta kivenheiton päässä. Samoin hyvä ruokakauppa. Busseilla pääsee kätevästi esim. eri puolella saarta oleville uimarannoille ja myös viehättäviin pikkukyliin. Aamiaisessa olisi ehkä hieman toivomisen varaa. Jo monipuolisempi ja laadukkaampi leipätarjonta parantaisi kokonaisuutta. Tarjolla oli kahta erilaista leipää, voita, kinkkua, juustoa, keitettyä kananmunaa, marmeladia, jugurttia, vesimelonia, kahvia, teetä , mehua ja pikkuleipiä.. Kahvi ja mehu eivät olleet kovin maukkaita. Yhtenä aamuna oli paistettuja munia ja yhtenä munakasta. Uima-allas on hyvä ja siisti ja suhteellisen kookaskin. Aurinkotuoleja voisi ehkä olla muutama enemmän. Joinakin päivinä olivat kaikki käytössä. Palvelu oli kaikin puolin kohteliasta. Siitäkään ei mitään valittamista. Liikuntarajoitteisille ei hotellia voi suositella korkeuserojen vuoksi, muille kylläkin!

 
2.8.2018

Kirjoittanut robert_236

Vacation 2018

For two stars hotel is this hotel very nice. Good breakfast , nice and friendly people, clean room and pool. Only beds are not so good. Location very quiet and peaceful, close to the beach, restaurant, stores.

 
8.7.2018

Kirjoittanut Ilariochka Reggio Emilia, Italia

Come te lo aspetti...

A two star hotel in Greece is always a synonym of a modest standard and the Olympic hotel does not betrays expectations. The room furniture is really old and minimal. The bathrooms would gladly welcome a proper shower cabin with a shower tap hanging from the wall (mine had neither shower curtain nor cabin and I had to hold the shower tap with one hand, which meant that washing my hair was really difficult and the only way to minimize the flooding of the bathroom was that of having a shower with my back against the wall) and the breakfast really needs fresh fruit, as the canned one is so '80s style. The rooms are delivered clean and tidy, but during the stay the daily service could be improved. First of all, there is no cleaning service on Sundays, which is a bit strange in a holiday place, where hotels are open only part of the year... you'd expect the staff to work every day in order to make up for the part of the year when they don't work, as it happens on the Italian seaside resorts. Secondly, on the second day of my stay a bunch of my hair decided to gather on the floor, next to the bedside cabinet and it was happily left there until my departure. It kept me company every evening, greeted me every morning and I almost considered carrying it back home, but decided not to, in the end. I presume that the person that cleaned the room never swept the entire floor, but only part of it... The positive assets of the hotel are these: very quite and conveniently located, as it is at 5 minutes walking distance from the town centre; the entire staff is super kind and super polite and they really make you feel in a family atmospere; there is a nice pool, for those that want to use it. In other words, it's ok if you don't want to be pampered in a luxury accomodation and are ready to put up with the bathroom issues.