1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Electra Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Anja,
Helsinki

+
Hyvin siisti, 24/7 respa auki, rannalla ja lähellä keskustaa. Myös supermarket lähellä.
-
Aamiainen melko runsas, mutta ei kovin innostava. Rantabaarissa hitaanlainen palvelu.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


8 10:stä

Jan-Gregory,
Helsinki

+
Sijainti ja siisteys
-
Aamiaiset ja huoneen varustus

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


8 10:stä

Diana,
Kaarina

+
Rannalla, pool-alue, yleiset tilat, ystävällinen henkilökunta, biljardipöytä :)
-
Ymmärrän, miksi Apollon sivuilla ei ollut yleiskuvaa hotellista ulkoa, voisivat maalat valkoiseksi koko talon, niin hehkuisi, nyt kellertävä ja harmaa-siniset värit epä-kreikkamaisia turistin silmään :) Hotellin rannan tuolit voisivat sisältyä huoneen hintaan, sen verran mehukas hinta oli, että harmitti rannalla, kun sattui käteistä olemaan vain 5e mukana, ja tuolit kolmelle olisi ollut 11e.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


8 10:stä

Sari,
Hämeenkyrö

+
Rauhallisella paikalla, mutta lähellä keskustaa. Ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneiden siivous = Täällä siivotaan montaa huonetta kerrallaan eli huoneen ovet avoinna vaikka siivojaa jossain muussa huoneessa ja tästä syystä huone useamman tunnin siivoukssessa eli ei voinut käytää. ISO MIINUS TÄSTÄ HOTELLILLE. Ja meiltä laskutettiin huoneen minibaarin käytöstä vaikka oltiin vain nostettu tuotteita pois ja ne olivat käyttä mättöminä jääkaapiin vieressä. Viimeisenä päivänä ne nostettiin takaisin kaappiin, törkeetä!

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


6 10:stä

Trygve,
Lohja

+
Siisti, hyvä sijainti, hyvä palvelu, aamiainen ihan OK.
-
Älkää mainostako huonekohtaista WIFI:ä. Ei toiminut ollenkaan, ei mitään havaintoakaan WIFItsä. Baarissa epärehellisiä tarjoilijoita, tilasin gin tonicin, tonic oli kai loppu, kylmän rauhallisesti se korvattiin soodalla ja sen peittämiseski täytettiin lasit jäillä..

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


9 10:stä

Seppo,
Turku

+
Siisteys, hyvä sijainti rannalla lähellä keskustaa, Henkilökunta.
-
Parempi hiustenkuivaaja.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


9 10:stä

Jaana,
Helsinki

+
-
Kylmäkaappiin saisi laittaa omia juomia

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

Jouni,
Mikkeli

+
Siisteys ja respan palvelualttius. Sijainti.
-
Minibaarissa oikeus säilyttää myös omia juomia.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-07


10 10:stä

Maarit &Markku,
Rauma

+
Sijainti hyvä.
-
Aamiainen saisi olla lämpimämpää.Huoneessa saisi olla jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


9 10:stä

Minna,
Tammela

+
Loistava sijainti, rannalla ja lähellä kaupat ja ravintolat. Siisti, hyvä uima-allas ja maukas aamupala perusjutuilla, sopivan kokoinen hotelli.
-
Jääkaappi huoneeseen, tuskin minibaaria kukaan enää tarvitsee? Hiustenkuivaimen päivitys 2000 luvulle. Pyykkiteline paremmin kiinni parvekkeelle.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Electra Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

215 arvostelua
Erinomainen
 
89
Erittäin hyvä
 
104
Hyvä
 
18
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

7.10.2018

Kirjoittanut Johnny-osby Osby, Ruotsi

Hyvä valinta

Hyvä hotelli täydellinen sijainti lähellä rantaa ja kaupungin keskustaa. Hyvä allasalue erittäin hyvä ravintola. Huoneet olivat parempia kuin odotimme. Jos maksat ylimääräistä merinäköalalle, muista, ettet näe auringonlaskua. näet sen nousun.

 
21.1.2017

Kirjoittanut KimmoV85

Lomamatka vaimon kanssa

Kokemus hotellista oli hyvä. Huone oli siisti ja aamiainen oli hyvä ja vaihteleva. Sijainti oli mielestämme ihan hyvä, rannalla ja keskustaan ei ollut pitkä matka. Keskustassa oli mukavasti ravintoloita ja sieltä löytää sopivan ruokapaikan. Itse saari on ihan näkemisen arvoinen, vaikka se on kohtuullisen pieni.

 
18.6.2019

Kirjoittanut larsfausko Oslo, Norja

No Smiles.

hotel premises is nice, beds are very hard. breakfast is good. average age og guest + 75. beach bar food was quite bad. I did not see a smile on the face to any of the guys standing in the bar for one week. the young guys serving the food was very nice. I asked the guys in the bar if they could give me som ice cube and they asked what for ?. terrible service and very bad attitude . will never com back,

 
11.5.2019

Kirjoittanut HannekeLeonie Almere, Nederland

Good

I think this hotel is good, especially for the price. When my sister and I were there, the island was still recovering from the heavy rainfall in the winter and many restaurants and shops at the island where still closed. The hotel was also quiet, which was nice to have a relax holiday. I can imaging that during the busy months it can get crowded in the breakfast room and at the pool. The beach in front of the hotel is not the nicest beach the island has to offer (I recommend Amoopi and Lefkos beach). Although I think the hotel is good, it is quite basic and it misses things like more wall outlets, a towel tack in the bathroom, a box of tissues and a ventilation systeem in the bathroom. The breakfast, the lounge area of the hotel and the view from the balcony of the room are nice.

 
31.8.2018

Kirjoittanut Kristijan K Ljubljana, Slovenia

Nothing special but very nice

Check-in and check-out is very fast, staff is very friendly. Breakfast is basic but you can find something... Rooms are small but very clean and well maintained. We had sea view room and view is really nice - especially sun rise (if you are early bird). Balcony is big enough to have a coffee or glass of vine. Location is the best - close to the city but peaceful area. I Strongly Recommend this hotel.