1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Niklas,
Naantali

+
Siistit ja tilavat nykyaikaiset huoneet sekä erittäin viihtyisät allasosastot. Palvelut ja buffetruokailut olivat erinomaisia sekä osaava henkilökunta. Ruokailussa oli hyvä tarjonta myös Gluteenitonta ruokaa (keliaakikolle).
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


10 10:stä

Sinikka,
Pori

+
-
Huoneissa olisi hyvä olla jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


9 10:stä

Jouko,
Uusikaupunki

+
Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.
-
Huoneen sijainin valinnan helpottaminen. Ensikertalaiselle vaikea hahmottaa aluetta. Ihanne olisi huoneistovalinta kuten risteilijäaluksessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


9 10:stä

,

+
viehättävä, monivivahteinen hotelli. upea, ystävällinen henkilökunta tilava ja rauhallinen bool-alue
-
Ensimmäinen matka Apollon kautta ja odotukset suuret. Mutta kuinka kävikään? Tarjottu huone pimennossa, maantasalla, merinäkymästä ei tuskin tietoakaan, maksusta huolimatta! Onneksi saimme vaihdettua huoneen astetta paremmaksi. Ihmettelemme suuresti suomalaisten asiakkaiden sijoittamista hotellin "takapihalle". Me, paljon sekä työn että vapaa-ajan puitteissa matkustelleet emme voi ymmärtää tätä!

Vahvistettu asiakas: 2018-03-25


9 10:stä

Auli,
Helsinki

+
Hotelli on minulle tuttu jo aiemmin. Kauniit puutarhat ja merivesiuima-allas saavat isot plussat. Samoin erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta
-
Wifin ja tallelokeron käyttö tulisi sisältyä huoneen hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-08


8 10:stä

Peter,
Kauniainen

+
Sijainti, kaunis kokonaisuus
-
Palvelu ja ruoka, ennen kaikkea palvelu vastasi pikemmin kolmen tähden hotellia.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-25


10 10:stä

Laura,
Loppi

+
Mieletön paikka! Suosittelen puolihoitoa, valinnanvaraa oli vaikka kuinka ja ruokalajit vaihtuivat päivittäin. Todellakin 5 tähteä!
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-24


9 10:stä

Toivo,
Helsinki

+
-
Ensimmäisen vuorokauden ajan hotellihuoneemme merinäköala oli rajoitettu (edessä palmuja), mutta saimme vaihdettua loppuajaksi huoneeseen josta oli kunnollinen merinäköala.

Vahvistettu asiakas: 2017-12-24


8 10:stä

Kari,
Kirkkonummi

+
+ HUOMAAVAINEN PALVELU + HYVÄT AAMIAISET JA ILLALLISET
-
- HUONEISSA EI ILMAINEN WIFI JA TALLELOKERO - HUONO VALAISTUS HOTELLIHUONEESSA JA KYLPY- HUONEESSA SEKÄ VAATEHUONEESSA - PEKONIA EI OSATA PAISTAA RAPEAKSI (LÖLLÖÄ) - JOILLAKIN TARJOILIJOILLA HUONO KIELITAITO - SÄNKY HYVÄ MUTTA EI PETAUSPATJAA, JOTEN KOVA

Vahvistettu asiakas: 2017-12-06


8 10:stä

,

+
-
Synes ikke vi havde bemærket i beskrivelsen at der er dresscode og med lukkede sko til mænd.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-06


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

3932 arvostelua
Erinomainen
 
2561
Erittäin hyvä
 
917
Hyvä
 
292
Ei kovin hyvä
 
104
Huono
 
58

Viimeisimmät 5 arviota

26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
15.4.2019

Kirjoittanut dominiquequintelier Lokeren

perfect place

We (family with 2 kids 5-11) went for the third time and we enjoyed as much as the two previous times. We had a junior suite overseeing the ocean and half board. The food is good The staff is extremely helpful and kind. The room is twice a day serviced. Beautiful garden.... We love it

 
14.4.2019

Kirjoittanut jonathanmilesp Playa Mujeres, Meksiko

Beautiful location but stuffy

We stayed here with our teenage son for 4 nights on half board . We had a lovely room overlooking the ocean and could hear the waves hitting the pebbles on the beach . Lovely . The hotel is in a great location . We only ate twice in the buffet and food was good but service poor . It’s done on a sitting basis one at 6.30 pm and one at 8.30 pm Very strange in 2019 Where you normally eat when you want to ? The hotel is stuffy and from the reception to the waiters there is a poor attitude to service . The customer is right doesn’t seem to be in their training packs . I had a terrible experience over lunch when we first checked in . It was very slow and when I complained I ended up in an argument with one of the wAiters as I felt wAiting an hour for a pasta dish Was unacceptable . He was very confrontational and I had to remind him I was a customer . He did apologise . When I mentioned it to reception no one was interested . We wanted to sit in the Sun at the coffee shop at the pool but were told we couldn’t move the chairs in the sun by one of the mature waiters ! We didn’t therefore order our lattes ! There are lots of mature staff who need to be retrained in service levels . I,m IHG platinum member and travel round hotels all over the world . Service starts at the top and I would have gladly had a chat with one of the managers but no one seemed interested . There is nothing wrong with the hotel just an attitude from the staff that needs addressing . Perhaps the more mature clientele have just got used to it but it needs addressing and for that reason I wouldn’t stay there again

 
13.4.2019

Kirjoittanut mickdevil Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Still excellent

Second time of staying and still exceeds all other hotels on the island, in my opinion. Very spacious rooms and excellent staff - special thanks to Cesare and the animation team in particular. The design of the hotel is very attractive. Half board food is excellent. Most definitely recommended. Only one downside; charging for WiFi in the room seems very petty and not appropriate for a five star hotel; other than that hard to find any fault. Thank you again team!