Kokemuksia Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 94 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Niklas,
Naantali

+
Siistit ja tilavat nykyaikaiset huoneet sekä erittäin viihtyisät allasosastot. Palvelut ja buffetruokailut olivat erinomaisia sekä osaava henkilökunta. Ruokailussa oli hyvä tarjonta myös Gluteenitonta ruokaa (keliaakikolle).
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


10 10:stä

Sinikka,
Pori

+
-
Huoneissa olisi hyvä olla jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


9 10:stä

Jouko,
Uusikaupunki

+
Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.
-
Huoneen sijainin valinnan helpottaminen. Ensikertalaiselle vaikea hahmottaa aluetta. Ihanne olisi huoneistovalinta kuten risteilijäaluksessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4296 arvostelua
Erinomainen
 
2813
Erittäin hyvä
 
988
Hyvä
 
323
Ei kovin hyvä
 
110
Huono
 
62

Viimeisimmät 5 arviota

26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
17.11.2019

Kirjoittanut dannyr651 Great Dunmow, Yhdistynyt kuningaskunta

A fantastic hotel and a great base.

So we have found our winter sun holiday location for sure and we will be back. We had a great room with a sea view. Everything was clean and comfortable and the service was excellent. There is a wide choice for breakfast which we had everyday. We had the dinner buffet twice but I wouldn’t want to do more than that if I’m honest. However, you’re a 5-10 minute walk from all the restaurants and bars so you have some great options. In regards to the bars/restaurants down the road, they are friendly and there were no “lager louts”. Highly recommend.

 
17.11.2019

Kirjoittanut linethormod Kööpenhamina, Tanska

Every thing we needed and more, will recomend - vil klart anbefale

A beautiful place and atmosphere. Very high standards and service. You feel welcome and appreciated as a guest. Small cosy trails to walk hand by hand and enjoy eachothers company or stay at the different pool areas that grant almost every wish, from sand to ocean view or quiet corner. Det var et perfekt sted til bryllupsrejse eller afstressnings ferie. Alt var tip top i orden og de ansatte var super venlige og imødekommende.

 
11.11.2019

Kirjoittanut rossespoint Dublin, Irlanti

Not a 5 star hotel...some good elements

Location is great, on seafront, lovely beach walk. Grounds are beautiful. Fantastic instructor for classes, Pilates, yoga etc. Staff very friendly. Ovo restaurant is fantastic, great service, food and venue. Amazing value also. Spa treatments are good, great place to chill out with amazing sea views. Reasons why this hotel is NOT 5 star... 1. Rooms basic, need updating,bed way too soft. 2. No wifi in room 3. No toiletries in bathroom on daily basis 4. Water on day 1 only 5. No tea/ coffee making facilities in room 6. Coffee at breakfast is awful 7. Have to pay €30 to visit the Spa, non guests €35!! 8. Cost for late check out. 9. Bath towels need upgrading, small and old!! 10. Noise from rooms to side and above 11. Pillows are so hard 12. Carpet in gym needs changing, also strange stale smell there. Accepting all of above, enjoyable stay.